Krémmánia magazin

Arcroller alapozó eldolgozásához? A TikTok szerint ezt is lehet

Újabb smink hack bukkant fel a közösségi médiában, most épp a TikTokon söpör épp végig a módszer, miszerint folyékony alapozót arcrollerrel felvinni maga a mámor. Bár látványra olyan, mintha egy mini teddy hengert görgetnének az arcukon, a beszámolók szerint hiper-szuper dolog, hogy míg szép egyenletesre oszlatja az eszköz az alapozót, még egy kis hűsítő masszázzsal is megörvendeztet.

Fotók: TikTok

Az Allure tényfeltáró cikke szerint a videócunamit egy Avonna Sunshine nevű felhasználó indította el, aki mögé azóta tömött sorokba álltak be lányok és fiúk, hogy tanúbizonyságot tegyenek a módszer kiválóságáról.

@avonnasunshine

GAME CHANGER!!!! @Maybelline New York fit me 340

♬ original sound - Avonna Sunshine

A kipróbálók szerint az arcroller nagy előnye a sminkszivacshoz vagy sminkecsethez képest, hogy jobb fedést érhetünk el vele, azon egyszerű oknál fogva, hogy az eszköz nem szívja magába az alapozót, így annak nincs más választása, bőrünkre kell kerülnie.

@shawtysin

##stitch with @avonnasunshine I’m not gonna lie I was super impressed ##jaderollerbeauty

♬ original sound - Shawtysin

A hack annyira népszerű lett, hogy Avonna videóját annak november 3.-i posztolása óta már több mint 1,2 milliószor tekintették meg, a #jaderollerbeauty hashtag alatt pedig egyre csak gyűlnek a videók a témában azóta.

@amandafrisch

VC : @Avonna Sunshine ❤️❤️##makeup ##beauty ##jaderoller ##foundationhack ##makeuphack ##viralmakeup ##viralhack ##makeuphacks ##jaderollerbeauty ##foundation

♬ original sound - Amanda Frisch

Ha kedvet kapnál a hack-hez, rolleredet ne feledd előtte és utána is megfelelően megtisztítani, valamint hagyj kellő időt a művelethez, a beszámolók szerint ugyanis némiképp sokáig tart elhengergetni vele az alapozót.