Krémmánia magazin

Hajrá Márk! Magyar versenyzőre szavazhatsz a legrangosabb fodrászversenyen, ne hagyd ki a kattintást! (x)

Magyar versenyző is bejutott a fodrász szakma egyik legrangosabb versenyére, a L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy-ra, akinek nemcsak szurkolhatunk, de szavazhatunk is rá, hogy munkája közönség kedvence legyen. Az idén először digitális formában megrendezésre kerülő verseny ily módon vonja be a nagyközönséget is a megmérettesébe, amelynek nemzetközi döntőjében hazánkat Tóth Márk képviseli.

Szabó Zsófi volt a modellje Tóth Márknak, aki hazánkat képviseli a L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy nemzetközi döntőjében.
Szabó Zsófi volt a modellje Tóth Márknak, aki hazánkat képviseli a L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy nemzetközi döntőjében. (Fotó: Karsay Katalin)

A versenyen a világ minden tájáról több mint 4500 fodrász vett részt, köztük Tóth Márk is, aki az országos forduló nyertese lett, és akit beválasztottak a kilenc nemzetközi döntős közé. Márknak egy, a pályamunkájához hasonló francia balayage technikával elkészített frizurát kellett a nemzetközi döntőre készítenie, modellje pedig a gyönyörű Szabó Zsófi lett. Az eredmény magáért beszél.

Francia balayage technikával készítette el Tóth Márk fodrász Szabó zsófi frizuráját.
Francia balayage technikával készítette el Tóth Márk fodrász Szabó Zsófi frizuráját. (Fotó: Karsay Katalin)

Az 1954-ben először megrendezett Style & Colour Trophy a világ leghosszabb ideje tartó fodrászversenye. Az idei megmérettetés fókuszában az utóbbi években töretlen népszerűségnek örvendő hajfestési technika, a francia balayage állt.

Az idei verseny különlegessége, hogy először nyitja meg kapuit a nagyközönség számára, hiszen mi is szavazhatunk kedvencünkre.

Szavazás ideje: 2021. november 15-21.

Helye: styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com – a lenti képre kattintva egyből Márk oldalára juthatsz:

Szurkoljunk együtt Tóth Márknak és szavazz Te is,
hiszen minden szavazattal közelebb kerül ahhoz, hogy hazavigye a közönségdíjat,
ami hatalmas siker lenne olyan országokkal versenyben, mint
Ausztrália, az Egyesült Államok, Franciaország, Japán, Kanada, Mexikó, Oroszország vagy Olaszország!

A cikk a L’Oréal Professionnel támogatásával készült.