Krémmánia magazin

Szemöldök-transzplantációt hajtottak végre Chrissy Teigenen

A szépészeti beavatkozások nem ismernek határokat, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Chrissy Teigen szemöldök-transzplantációja, melyhez a tarkójáról ültették át a szőrszálakat.

chrissy teigen
Fotó: Instagram/chrissyteigen

Ahogy Insta story-jában írt róla, nagyon örül neki, sokkal dúsabbak szemöldökei, a tiniknek pedig meghagyta: “ne szedjétek ki az összeset, ahogy én tettem!”

chrissy_teigen
Fotó: Instagram/chrissyteigen

Nem ez volt az első szépészeti beavatkozása a celebritásnak, ősszel arc zsírleszívást végeztetett, hogy kontúrosabbak legyenek vonásai, múlt évben pedig mellimplantátumait vetette ki.

A szemöldök-transzplantáció során első lépésként az orvos megrajzolja a kívánt szemöldökformát és kitölti, hogy lássák, milyen dús hatást kíván a páciens. Ezt követően a műtéteknél használt jelölővel húzza meg a leendő szemöldök legfőbb vonalait, majd jön a beavatkozás lényegi része.

chrissy teigen
Fotó: Instagram/chrissyteigen

A szőrszálakat a a hajtüszővel, hajhagymával együtt a hajas fejbőrről veszik, leggyakrabban a tarkórészről távolítják el őket egy speciális készülékkel, vagy kimentszéssel. A hajszálakat ehhez egészen rövidre vágják, hasonlít az eljárás a hajátültetéshez. A szemöldök az új, végleges formáját nem azonnal nyeri el, hónapok kellenek, míg elkezd besűrűsödni, és akár egy év is eltelhet, mire a végleges forma és sűrűség kialakul.

Chrissy Teigen
Fotó: Instagram/chrissyteigen