Krémmánia magazin

Arcápolási ajándékszettek karácsonyra

Közeleg a karácsony, ezért összegyűjtöttünk egy nagy csokorra való, arcápolókat tartalmazó ajándékszettet, melyek közt biztosan találtok szeretteiteknek megfelelő csomagokat. Jó árastól a luxus szettekig széles a paletta, és arra is figyeltünk, hogy többféle bőrtípus számára is ajánljunk megfelelő összeállításokat.

Vichy Neovadiol Post-Menopause

Lipidekkel gondoskodik a arcbőr természetes védelmi rendszeréről és hidratálásáról a változókor után. A karácsonyi csomag tartalma: Vichy Neovadiol Post-Menopause bőrtömörséget fokozó nappai arckrém (50 ml) és Post-Menopause tápláló éjszakai arckrém (50 ml).

Nivea Rose Touch Ajándékcsomag

A rózsa illatával kényeztet a Nivea karácsonyi ajándékcsomaka, amiben egy 50 ml-es NIVEA Rose Touch Hidratáló Gél-Krémet és egy 400 ml-es NIVEA Rózsavizes Micellás Vizet találunk.

Inika In Full Bloom Ajándékcsomag

Ebben az Inika limitált mini bőrápoló válogatásban egy alap arcápolási rutin kellékeit találjuk, valamint egy kézkrémet, egész pontosan a Phytofuse Renew Camellia olajos tisztítót (30ml), a Phyto-Active Botanical arcolajat (15ml), a Phytofuse Renew Maca Root nappali krémet (15ml) és a Phytofuse Renew Avocado Oil kézkrémet (15ml).

Lancôme Hydra Zen ajándékszett

A karácsonyi ajándékszett egy 50 ml-es Hydra Zen nappali arcápolót, egy 15 ml-es Hydra Zen Night éjszakai arcápolót, egy 10 ml-es Advanced Génifique szérumot és egy 5 ml-es Advanced Génifique Yeux szemkörnyékápolót tartalmaz.

Eucerin Bőrtömörséget Regeneráló Ajándékcsomag

A krémek elsődleges hatóanyagai a hialuronsav valamint a silymarin, ami egy erőteljes antioxidáns, melyet a máriatövis terméséből vonnak ki. Elősegíti a bőrben a sejtszintű vérkeringést, valamint védi a kollagént és az elasztint az oxidatív stressztől. A csomagban az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 és éjszakai krém páros található.

L’Oreal Paris Revitalift Laser x3 Ajándékcsomag

A karácsonyi csomagban megtalálható a Revitalift Laser X3 arckrém, mely hialuronsavat és
koncentrált Pro xylant is tartalmaz. Segít csökkenteni a ráncok láthatóságát, valamint átalakítani a kontúrokat és regenerálni a bőrt. A csomagban egy L’Oreal Paris micellás vizet is találunk a bőr mindennapos tisztítása érdekében.

Foreo LUNA MINI 2 + UFO MINI 2 ajándékcsomag

4 ikonikus terméket is találunk a szettben, a LUNA mini 2 szónikus arctisztítót, a FOREO Micro-Foam Cleanser tisztító habzó krémet, egy 2 perces, komplex arckezelő eszközt, az UFO mini 2-t, amely széles spektrumú fényterápiával, hőterápiával és T-Sonic pulzálással is rendelkezik. Valamint kapunk mellé az UFO-hoz illő Farm to Face Acai Berry arcmaszkot is.

Estée Lauder Skincare Delights Ajándékszett

A limitált kiadású szett az alábbi alapdarabokat tartalmazza díszdobozban: teljes méretű Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex (50ml), Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate deluxe utazó méretben (5ml), Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery deluxe utazó méretben (5ml) és Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion deluxe utazó méretben (30ml).

Biotherm Aquasource Hyalu Plump ajándékszett

Az ajándékszett egy 50 ml-es Aquasource Hyalu Plump Gel nappali arcápolót, egy 7 ml-es Life Plankton Elixir szérumot, egy 50 ml-es Biosource Mousse arctisztító habot és egy 5 ml-es Life Plankton Eye szemkörnyékápolót tartalmaz egy ajándék neszesszerben.

Garnier Bio Ajándékcsomag

A Garnier BIO ajándékszettje egy nappali és éjszakai arckémet tartalmaz, melyek minden bőrtípusra megfelelőek. Minősített organikus termékek, 100% természetes eredetű, friss illattal, vegán formulával.

Clinique Moisture surge deluxe szett

A szettben megtaláljuk a márka népszerű Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator arckérmét normál méretben, valamint kapunk mellé egy 30 ml-es Moisture Surge Overnight Mask maszkot, egy 7 ml-es Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment ajakápolót és egy 5 ml-es Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate mini szemkörnyékápolót.

evolve Hydration Heaven Ajándékcsomag

A szett tartalmazza a Daily Renew Bőrmegújító Arckrémet (30ml), ami tiszta organikus olajtartalmának köszönhetően feltölti a normál és száraz arcbőrt. A Gentle Cleansing Arclemosó (30 ml) egy balzsam állagú formula organikus majomkenyérfa olaj kivonatottal, ami mélyen táplálja, hidratálja és nyugtatja a bőrt. A Hialuron Szérum 200 (30 ml) pedig egy normál és száraz/vízhiányos bőr számára intenzív hidratálást nyújtó készítmény.