Krémmánia magazin

Testápolási ajándékcsomagok karácsonyra – 2021

Nem csak last minute ajándéknak tökéletesek a testápolási ajándékcsomagok. Szuper szettekről van szó, melyekhez gyakran csomagolnak hasznos apróságokat, például neszesszert, ráadásul a csomagokban lévő termékek számos esetben limitált szériások. Vagy ha nem, hát árukat nézve jó megoldások, hisz többet kapunk így a pénzünkért. Közülük válogattunk össze néhányat, melyeket egyáltalán nem késő még beszerezni karácsonyig.

Dove Nurturing Ritual Kényeztető Ajándékcsomag Prémium Neszesszerrel

Gyönyörű neszesszerbe csomagolva ajándékozhatunk egy teljes bőrápolási sorozatot, az istenien kakaós Dove Nourishing Secrets Nurturing Ritual tusfürdőt, a tégelyes Dove DermaSpa Radiant Goodness testvajat, egy Dove Nourishing Secrets Nurturing Ritual izzadásgátló aeroszolt és egy
Dove Colour Care sampont is.

Nivea Flower Sensation Ajándékcsomag

A háromdarabos szettben megtaláljuk a NIVEA Fresh Rose Touch izzadásgátló golyós dezodort, a NIVEA Waterlily & Oil frissítő tusfürdőt és a NIVEA Smooth Sensation testápoló tejet is.

Barnängen Oil Intense ajándékcsomag fejpánttal

Egy fejpánt is jár a Barnängen termékeihez, név szerint a Barnängen Oil Intense tusfürdő és Barnängen Oil Intense testápoló pároshoz.

Baba Lanolin Ajándékcsomag

A pöttyös Baba rajongótáborának tökéletes ajándéka a Baba Lanolin ajándékcsomag, amiben egy Baba Lanolin krémtusfürdőt és egy Baba Intenzív testápolót találunk.

Nuxe Huile Prodigieuse Ajándékszett

 

Komplett wellness élményt találunk ebben a szettben, a Huile Prodigieuse bőrápoló olaj mellett ugyanis egy Prodigieux Tusfürdőt, Prodigieux parfümöt és egy Prodigieux gyertyát is találunk.

Lush Happily Ever After Ajándékcsomag

10 darabos óriásszett, tele minden jóval, amire bőrünk csak vágyhat. Többek között testradír, tusfürdő, zuhanybomba, testápoló és szilárd sampon is került a gyönyörű pakkba.

Helia-D Botanic Concept tápláló, hidratáló Ajándékcsomag

A bőrápoló szettben a Helia-D Botanic Concept tápláló testápoló Tokaji Bor kivonattal és a Helia-D Botanic Concept tápláló hidratáló kézkrém Tokaji Bor Kivonattal párosát találjuk, amik igazi alapdarabok lehetnek mindenki bőrápolásában.

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Karácsonyi Csomag

Limitált szettel készül az Ilcsi is a karácsonyra, az  Ilcsi Vitaminos-Narancsos Karácsonyi Csomagban a termékcsalád fürdőszappanát, testápolóját és kézkrémét találjuk, mindegyikük fantasztikus narancsillattal és tartós ápolással kényezteti bőrünket.

The Body Shop Virágzó British Rose ajándékdoboz

Az igazán száraz és hidratálásra szomjazó bőr számára készült ez az ajándékcsomag, amiben a British Rose termékcsalád tusfürdője, testvaja és kézkréme mellett az illatban hozzájuk passzoló parfümöt is megtaláljuk, ráadásként pedig egy fürdőpamacsot és rejt a doboz.

Uriage Thermal Testápolási Csomag

Száraz és érzékeny bőrűek számára szuper ajándék az Uriage szettje, amiben a márka méltán népszerű olajtusfürdőjét, testápolóját találjuk, plusz még egy kézkrémet is.