Krémmánia magazin

Zendaya vörös szőnyeges sminkjét látnod kell

Zendaya megállíthatatlan! Épp csak felocsúdtunk az ámulatból, milyen ruhákban és sminkekben láthattuk a Dűne premierjein, most itt van a legújabb filmje, a Pókember: Nincs hazaút, amelynek Los Angeles-i bemutatóján ismét káprázatosan festett.

Zendaya az új Pókember film Los Angeles-i premierjén
Zendaya az új Pókember film Los Angeles-i premierjén – Fotó: Profimedia

Pókháló mintás Valentino ruhája önmagában is bámulatos volt, fenékig érő cornrow-fonatos haja pedig tökéletes választás volt hozzá, nem beszélve a kobaltkék, geometrikus szemsminkjéről.

Zendaya arckép
Zendaya sminkjét a Valentino Beauty sminkmestere készítette – Fotó: Profimedia

Szemei alsó ívét fénylő, kobaltkék tussal húzták meg, a felső ív esetén pedig trükkösen összedolgozták a feketéből induló, majd a széleken metálosan fénylő, kobaltkékbe váltó ívet. És hogy a cicaszemsmink még pazarabb legyen, a külső szemzugtól kifelé fehér színnel töltötték ki az alsó és felső ív közötti részt, amely szinte világított a kész sminket nézve. A sminket azonban mégis a fekete-kobaltkék tusvonal tette emlékezetessé: a lebegő szemsminkek stílusában a felső szemhéjon húzott, enyhén ívelt vonal futurisztikussá tette az összképet, a vékonyka vonalak pedig összességében tökéletesen passzoltak ruhája pókháló mintázatához.

Zendaya sminkje
Zendaya lebegő szemsminkje kápzázatos volt az új Pókember film premierjén. – Fotó: Profimedia

A sminktrend egyébiránt nem számít újnak, geometrikus, lebegő szemsminkeket gyakorta láthattunk az elmúlt szezonokban a divatbemutatókon. Zendaya sminkese, a Valentino Beauty globális sminkmestere, Raoúl Alejandre azonban pazar, újszerű módon mutatta be, milyen látványos smink készíthető pár alap termék segítségével is.