Krémmánia magazin

K-beauty arcápolási alapdarabok, amiket itthon is beszerezhetsz (x)

Nem véletlenül oly népszerűek a dél-koreai kozmetikumok, többségüket azonban sajnos elég macerás beszerezni, a többhetes átfutású online rendelésekre nem mindig van idő (vagy türelem). Ennek okán mutatunk most nektek két kozmetikumot a G9Skin márkától, melyek az arcápolási rutin alapján képezhetik.

Ha még nem ismered a G9Skint, azt érdemes tudni róla, hogy egy viszonylag új, ám ígéretes k-beauty márkáról van szó, amit 2016-ban alapítottak. Fókuszában olyan bőrápolók kidolgozása áll, amik a nagyvárosok arcbőrre káros környezeti hatásai ellen igyekeznek védelmet biztosítani, illetve korrigálni azokat. Kilenc fő összetevőt használnak, köztük lótusz, borostyán, eukaliptusz, oregano levél és chia mag kivonatokat is.

G9Skin AC Solution Acne Foam Cleanser
G9Skin AC Solution Acne Foam Cleanser

A márka egyik sikerterméke a G9Skin AC Solution Acne Foam Cleanser, ami nemrég került fel a Krémmániára is. A mélytisztító habzó arclemosó az ígéretek szerint gyengéden tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és az elhalt bőrsejteket, miközben puhítja és hidratálja is azt. Többféle hidratáló, tonizáló és gyulladáscsökkentő hatású összetevőket is találunk benne. Problémás bőrűek számára javasolt termék, niacinamide, valamint 0,5 % szalicilsav tartalma  hozzájárulhat a szebb, egészségesebb bőrkép kialakulásához, annak fenntartásához. Ötféle különböző növényi összetevőinek köszönhetően kiválóan nyugtatja az érzékeny arcbőrt.

A fényvédelemre nemcsak nyáron, télen is fontos ügyelni, a tökéletes fényvédőt megtalálni ehhez azonban nem olyan egyszerű. Ha még keresgéled az igazit, a G9Skin White in Milk Sun SPF50+/ PA++++ fényvédővel is érdemes próbát tenned, ez a minndennapos használatra ajánlott kozmetikum kémiai és fizikai szűrőket is tartalmaz, véd az UVA és UVB sugarak ellen is.

G9Skin White in Milk Sun SPF50+/ PA++++
G9Skin White in Milk Sun SPF50+/ PA++++

A márkaígéret szerint nem hagy fehér nyomot a bőrön, és hidratáló hatással is bír, mégis könnyed állagú, gyorsan felszívódó formulájú. Tejfehérje kivonatot és kilencféle nyugtató összetevőt tartalmaz, hogy az érzékeny bőr számára is megfelelő legyen. SAP (Sebum Absorption Powder) textúrájának köszönhetően megköti a bőrfelszínen lévő zsírt, így megelőzve a ragadós, zsíros bőr érzetét.

A cikk a G9Skin támogatásával készült.