Krémmánia magazin

5 átlátszó szemöldökformázó, ami tartósan fixálja szemöldökünket

Ha megvan a szép ív, a tökéletes forma, már csak egy lépésnyire vagyunk a hibátlan szemöldöktől, ez pedig a forma fixálása. Számos színezett termék persze önmagában is rögzít, ám ez nem általános, ráadásul nem minden esetben van szükség színezésre. Ha a szemöldök sűrűsége megfelelő, elég lehet egy kicsit igazítani az ívén hozzá, hogy jól mutasson. Erre adunk most pár tippet nektek.

átlátszó szemöldökformázók

Az essence Brow Styling Soap Set Szemöldökformázó Szett még újdonságnak számít, a mini kefével felszerelt, tükrös kis kompakt szemöldökformázó szappant rejt magában. Minden szemöldökszínhez alkalmazható, természetes hatást nyújt, gyorsan és egyszerűen megigazíthatjuk vele a szemöldököt, ami hosszú órákig tartja is majd formáját.

A Rimmel Wonder’Full 24H Szemöldökformázó Spirál nagyon jó értékekléseket kapott eddig a Krémmánián, így átlátszó változatának is megelőlegezhetjük: érdemes kipróbálni. Keféjét sok dicséret illette, szép egyenletesen lehet vele felvinni a terméket, ami hosszan tartó fixálást nyújt a szemöldöknek.

A MAC Brow Set átlátszó változata az ígéretek szerint nem pereg le, és kifejezetten tartós formázást nyújt. A szemöldök picit keményebb lesz tőle, de kipróbálói úgy tapasztalták, ettől még nem válik kényelmetlenné, a látvány is természetes maradt.

A NYX Professional Makeup Sex Education Bush Tamer Brow Glue azt ígéri, segítségével olyan szemöldökünk lehet, mint Maeve-nek a sorozatból. Hát, ahhoz ugyan az is kellene, hogy az alap szemöldökkészletünk hasonló legyen, de ettől függetlenül a termék nagyon jól fixál és formáz.

Újdonság a témában a Kylie Cosmetics Kybrow Gel Transparent szemöldökformázó, mely azt ígéri, hogy erős és tartós fixálást nyújt a színezett szemöldöknek, és persze önmagában is alkalmas a természetes forma szépítésére. Gyorsan szárad, de rugalmasságát utána is megőrzi, így nem tapad a bőrre, észrevétlen viselni.