Krémmánia magazin

Pirosító újdonságok: minden bőrtónusra találsz köztük megfelelőt

Egy kis szín mindenkire ráfér, pláne most, a tél vége felé kacsintgatva, a pirosítókra pedig e tekintetben biztosan számíthatunk. Közülük mutatunk be néhány közelmúltbeli újdonságot, melyek kipróbálásra érdemesek lehetnek: luxus szépségeket és jóáras alternatívákat egyaránt hoztunk, melyek árnyalatai közt világosabb és sötétebb bőrre, rózsásabb és sárgásabb bőrtónusra egyaránt találtok megfelelőt.

új pirosítók

A tavaszi-nyári időszakra megjelent La Pausa de Chanel kollekció részeként érhető el a Chanel Blush Lumiére, mely a barackos-pinkes Péche Rosée és a sötétebb, bronzos Brun Roussi színváltozatban érhető el. A pirosító mintázatát ezúttal a mediterrán napsütés ihlette, mely Gabrielle Chanel egykori, dél-franciaországi villájára ragyogott.

A L’Oréal Paris True Match kompakt pirosító nemcsak lágy pírt, de természetes, üde ragyogást is kölcsönöz az orcáknak. Dobozkája tartalmaz egy pis ecsetet és tükröt is, így igazi táskabarát kedvencünk lehet, aminek segítségével bármikor igazíthatunk sminkünkön. Mondjuk a pirosítónkra sok hibánk lehet, hogy nem lesz, finom állaga meglehetősen jó tartóssággal társult.

A MAC Tempting Fate Strobe Pirosító egy limitált kiadású, irizáló fényt is adó folyékony pirosító, melynek színe orcáinkon a harmatos, kipirult ragyogás hatását kelti. Három árnyalatban érhető el: a Rose Gold Glow egy rózsás, enyhén aranyszínben ragyogó, a Barococoa egy sötétebb, bronzos-barnás árnyalat, míg a Punk in spice a mézes karamellként ragyogó színek kedvelőinek lehet jó választás.

Az AVON Creme Blush pirosító egy krémes állagú, öt színvariációban elérhető sminktermék,
mely formulájának köszönhetően szépen építhető, így természetes hatást kölcsönöz. Szilvás, barackos és finom ragyogást kölcsönző, természetes árnyalatokat is találunk a kínálatban.

A La Roche-Posay Toleriane Pirosító az érzékeny bőrűek számára is alkalmas sminktermék lehet, mely a Rose Doré univerzális árnyalatban jelent meg. Könnyű púderszerkezettel rendelkezik, könnyen felvihető az arcbőrre, természetes hatású, tartós eredményt nyújt. Az első véleményt már be is gyűjtötte, mely szerint valóban teljesít mindent, amit leírásában ígér.