Krémmánia magazin

5 szemceruza-újdonság, mert egy jó kontúrozó mindenkinek kell

Sokunknak a szemceruzák voltak az első sminktermékek, amikkel tinikorban megismerkedtünk, és ha azóta finomodott is sminkelési technikánk, az eszközparkból a szemkontúrozók biztosan nem koptak ki. Miért is tették volna, főleg, hogy az alap fekete mellett népszerűek az élénk színűek is, az alsó vízvonal világos árnyalattal való kiemelése pedig már tekintetek millióinak adta meg az optikai tuningot. A megszokottság félhomályából most előtoljuk a szemceruzákat, jöjjön öt, ami az elmúlt időszakban jelent meg.

szemceruzák

Az Estée Lauder Double Wear 24H Waterproof Gel Eye Pencil tízféle színben érhető el, zselés állagú, aminek köszönhetően gyorsan felvihető, majd száradás után vízállóvá válik, kenődésbiztos lesz. A ceruzát satírozó szivaccsal látták el, így ha lágyítanánk a kontúrt, füstössé tennénk a tekintetet, könnyen, gyorsan megtehetjük a segítségével.

Az essence Inner Eye Brightening Szemceruza univerzális, halvány rózsaszín árnyalatban érhető el, segítségével a vízvonal mentén vagy a szem sarkában alkalmazva nyitott, üde tekintetet kölcsönözhetünk a szemnek. Textúrája puha, és az ígéretek szerint tartós sminket ad.

Négy új árnyalattal bővült az Avon Color Trend Szemkontúrceruza palettája, köztük ezzel a fénylő nude színnel. Leírása alapján könnyű vele precíz kontúrokat húzni, a színek pedig kellően pigmentáltak hozzá, hogy az eredmény látványos legyen.

Az IT Cosmetics Superhero No tug Sharpenable Gel Eyeliner állagának köszönhetően precíz és sima kontúrt ad, intenzív színei tartósak és nem maszatolódnak. Az alap fekete és barnák mellett még kék, zöld, szürke és lila árnyalatban is elérhető.

A Pupa Enjoy! Multiplay Szemceruza amellett, hogy szép kontúrt biztosít, még szemtusként és szemhéjfestékként is használható. Textúrája puha, állagának köszönhetően szépen árnyalható, de száradás után szépen rögzül a szemhéjon, színe finoman csillogó.