Krémmánia magazin

Újdonság: Szérumokkal bővít az IT Cosmetics

Nem akármilyen újdonságokat mutatott be az IT Cosmetics, az eddig leginkább sminktermékeiről ismert márka arcápoló szérumokkal bővítette kínálatát. Ráadásul rögtön néggyel. Fakó arcbőrre, ráncok ellen, a tág pórusok kezelésére és sötét foltokra is kínálnak megoldást, mutatjuk őket sorban.

it cosmetics szérumok
IT Cosmetics szérumújdonságok

A BYE BYE PORES Koncentrált Derma Szérum egy hámlasztó készítmény, ami 10% glikolsavat tartalmaz, és hasznos lehet a tág pórusú bőr kezelésében is. Hialuronsavat tartalmának köszönhetően hozzájárul a bőr hidratálásához. Elsősorban az esti arcápolási rutinban javasolják a használatát.

BYE BYE DARK SPOTS Koncentrált Derma Szérumot a sötét foltokra, pigmentfoltokra fejlesztették ki, 4% niacinamidot és 1% C-vitamint tartalmaz. Az ígéretek szerint csökkenti a sötét foltokat és
elszíneződéseket, mialatt segít javítani az arcbőr egyenletességét.

BYE BYE LINES Koncentrált Derma Szérum 1.5% hialuronsavat tartalmaz, így hosszan
tartóan hidratálja a bőrt és simítja a dehidratáltság miatt kialakult ráncokat. Az ígéretek szerint a bőr tömörebb, teltebb lesz, köszönhetően a peptidek és B5 vitamin keverékének is.

A BYE BYE DULLNESS Koncentrált Derma Szérum egy 15% tiszta C-vitamint tartalmazó, vegán készítmény, mely segíti ragyogóbbá, kipihentebbé tenni a bőrt. A reggeli arcápolási rutinba érdemes beépíteni, alkalmanként két pumpálásnyit eloszlatva az arcon. Formulája E-vitamint is tartalmaz.

Természetesen lehetőség van az egyes szérumokat egy rutinon belül is használni, erre vonatkozóan mutatjuk a márka javaslatait: