Krémmánia magazin

Újdonság: L’Oreal Professionnel Chroma Créme semlegesítő krémsamponok

A nem kívánt meleg árnyalatokat semlegesítő, személyre szabott festékanyagokat tartalmazó hajápolókkal jelentkezett a L’Oreal Professionnel, újdonságai három változatban is elérhetők, a különböző festett hajszínekhez igazodva.

A L’Oreal Professionnel Chroma Créme Purple Dyes samponnal a szőke hajból tudjuk eltávolítani a nem kívánt sárgás színt, a L’Oreal Professionnel Chroma Créme Blue Dyes a világosbarna hajúak számára lehet alkalmas, ugyanis az arra jellemző narancsos tónusokat tudja semlegesíteni, míg a L’Oreal Professionnel Chroma Créme Green Dyes a sötétbarna haj vöröses színét semlegesíti.

Az ígéretek szerint a hajszín a legporózusabb területeken sem válik foltossá használatuktól, miközben a színt felfrissítik, ragyogóbbá teszik. Az újdonságokat hajmosás után, nedves hajon kell alkalmazni, krémes állaguk könnyű használatot biztosít. Javasolt hozzájuk védőkesztyűt használni, mennyiségileg pedig a samponokból általában használtat kell belőlük is eloszlatni a hajon. A hajtövektől hajvégekig mehet a sampon, jól habosítsuk fel. A lila sampon hatóideje 2-5 perc, a kék és zöld samponé 5-15 perc, mialatt érdemes átfésülni is a hajat, hogy a sampon biztosan mindenhol érje a hajszálakat. Ha a hatóidő lejárt, alaposan öblítsük le a sampont, és folytathatjuk a hajápolást úgy, ahogy máskor is szoktuk.