Krémmánia magazin

Prémium szérumújdonságok tavaszra

Arc- és szemkörnyékápoló szérumokkal bővült több prémium márka kozmetikai arzenálja is, közülük mutatunk be ötöt, melyek itthon is elérhetők.

A Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum háromféle módon igyekszik enyhíteni a ráncok, barázdák láthatóságát: hidratálással tölti fel az apró, száraz ráncokat, a bőrfelszínt megújítva minimálisra csökkenti a ráncok mélységét, és a természetes kollagén termelést serkentve regenerálja a bőrt. A szérumban többféle peptidet és peptid komplexet találunk, valamint tejsavó fehérjét, nátrium hyaluronátot, koffeint, alga kivonatot és egy újgenerációs retinoidot is, a Hydroxpinacolone Retinoate-ot.

Az Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Brilliance Serum + Refill egy könnyed állagú szérum, mely a szemkörnyéki bőr öregedésének látható jelei és a sötét karikák ellen dolgozik. Az ígéretek szerint rendszeres használatával a puffadt szemek és szarkalábak láthatósága is csökken. Black Diamond Szarvasgomba kivonatot tartalmaz, kiszerelése utántölthető, az üvegpalack újrahasznosítható.

A Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum egy háromkomponensű szérumújdonság, melyben a hialuronsav, C-vitamin és a ferulasav hatása egyesül, melyek mellett megtaláljuk a készítményben a niacinamide-ot is. Segíti a sötét foltok korrekcióját, mélyen hidratálja a bőrt, feltölti a bőrszárazságból, dehidratáltságból fakadó ráncokat. Az ígéretek szerint egységesíti a bőrtónust, a ragyogóbb lesz, és hozzájárul a bőr védőrétegének erősítéséhez is.

A Chanel Sublimage L’Essence Fondamentale Yeux szemkörnyékápoló szérum segíti a szemkörüli bőr megújulását, csökkenti a sötét karikák láthatóságát, és még a szempillák és szemöldök szálainak növekedésére is pozitív hatással van. Géles állaga pillekönnyű, gyorsan felszívódó, formulája illatmentes. Kulcsösszetevője – mint a Sublimage család más tagjainak is – a Planifolia PFA, egy madagaszkári vaníliából előállított polifrakcionált aktív hatóanyag, ami a márka szerint simítja a szemkörnyék bőrét, a ráncok és finom vonalak kevésbé lesznek láthatóak.

A Vichy LIFTACTIV Normaderm Probio-BHA szérum egy hormonális akné okozta pattanások elleni készítmény, mely 5% BHA+AHA savakat, probiotikus frakciókat és természetesen Vichy termálvizet is tartalmaz. Összetevőinek köszönhetően segít normalizálni a bőr faggyútermelését, csökkenti a pórusok láthatóságát és a pattanások számát. Szalicilsavat és glikolsavat tartalmaz, amelynek köszönhetően egy gyengéd hámlasztó hatása van, mely mellett a probiotikus frakciók a mikrobiom megfelelő működését hivatottak elősegíteni.