Krémmánia magazin

Hibrid kedvencek tavaszra – színezett ajakápoló balzsamok

Csodás fényt adnak ajkainknak, lágy színbe öltöztetik őket, és még hibátlanul hidratálnak is. Több színezett balzsam és könnyed, hidratáló ajakrúzs kifejezetten jó véleményeket gyűjtött már be a Krémmánián, közülük válogattunk néhány régi kedvencet, de mutatunk friss újdonságot is.

színezett ajakbalzsamok

Kezdjük is egy újdonsággal, az Estée Lauder Pure Color Revitalizing Crystal Balmmal, amely hat üde árnyalatban jelent meg a tavaszi szezonra. Nagyon szép fényt kölcsönöz, bár a tokban csillámosnak hat, feltéve ettől nem kell tartani. Színei visszafogottak az ajkakon, mégis kiemelik őket. Hidratáló hatása egész nap érezhető, kellemes érzés viselni, viszonylag tömör állagának köszönhetően könnyű tükör nélkül is újra felvinni.

Estée Lauder Pure Color Revitalizing Crystal Balm
Estée Lauder Pure Color Revitalizing Crystal Balm

Az Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick Hidratáló Rúzs lágy, szatén finishű, vizes-olajos ragyogást ad az ajkaknak, több színben is elérhető, mely árnyalatok csak finom fedést nyújtanak. Tubusa szemkápráztató, egy igazi kis ékszer. A tapasztalatok alapján hidratáló hatásai rendben van, kényelmes viselet, nem alkot ragacsos réteget.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick Hidratáló Rúzs
Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick Hidratáló Rúzs

A Clinique Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm régi kedvenc már a Krémmánián, a vastag, ceruza formájú ajakszépítő a vélemények alapján is szépen hidratálja az ajkakat. Jellegéből adódóan nem tartós, ám a színei természetesek, könnyed fedést adnak. Tükör nélkül sem kockázatos felvinni, gyorsan újrakenni, mégis látszik, ha ajkainkon van.

Clinique Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm
Clinique Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm

A Burt’s Bees Tinted Lip Balm a márkától megszokott remek hidratálást és ápolást nyújtja az ajkaknak, amin felül ez a balzsam még egy kis lágy színt is kölcsönöz. Több árnyalatból választhatunk, amik a tapasztalatok szerint picit csalókák, ám a hidratáló hatás rendben van, és a színintenzitás sem túlzó.

Burt's Bees Tinted Lip Balm
Burt’s Bees Tinted Lip Balm

A Clarins Eclat Minute Instant Light Lip Perfector még viszonylag borsos ára ellenére is nagy kedvenc a Krémmánián, írtunk már róla korábban egy összehasonlítást is, most legyen annyi elég, hogy mind a fénye, mind a színek, mind pedig a hidratáló hatása kiváló. Kiszerelése szivacsos applikátoros, ami nagyon könnyű használatot biztosít. Nincs ragacsos érzés utána és szépen simítja az ajkakat.

Clarins Eclat Minute Instant Light Lip Perfector
Clarins Eclat Minute Instant Light Lip Perfector