Krémmánia magazin

51 árnyalatban jelent meg a ZARA alapozója

Még egy év sem telt el azóta, hogy a ZARA bemutatta sminkkollekcióját, a fast fashion óriás máris emelte a tétet: extrán széles színskálájú alapozót és korrektort dobott piacra.

Alapozó és korrektor újdonságok a Zaránál.
Alapozó és korrektor újdonságok a Zaránál. (Fotók: instagram/zara)

Az újdonságok, vagyis a Limitless Soft-Matte Foundation és a Luminuous Creamy Concealer egyaránt a sminkeknél már bevált, minimalista, ferde henger formájú csomagolást kapta. Az alapozó pumpás kiszerelésű, és nem kevesebb mint 51 árnylatban érhető el, melyek közül választani egy árnyalatválasztó segíti a márka oldalán (igaz, nem túl kifinomult a működése, reméljük, idővel egy applikáció is elérhető lesz hozzá). Mint neve is elárulja, lágy, matt finishű a termék, az ígéretek szerint könnyed, mégis tartós fedés nyújt, és olajos bőrön is kényelmes, nem csillog ki idő előtt.

Az applikátoros korrektor 36 árnyalatban kapható, krémes formulájú, szatén finishű. Közepes fedést biztosít, és ha igazak a Zara ígéretei, könnyen eldolgozható a bőrön.

Mindkét termék esetén öt kategóriába osztották a színeket (light, light medium, medium, medium deep és deep), amik közt találunk neutrális, meleg és hideg árnyalatokat egyaránt. A korrektor esetén a light medium, valamint a medium deep és deep szegmens színkínálata kevesebb az alapozóénál, de azt ígérik, így is tud mindenki a bőrszínéhez és az alapozóhoz megfelelőt találni magának.

Zara alapozó és korrektor (Fotó: instagram/zara)
Új Zara sminkecsetek (Fotó: instagram/zara)

Az újdonságok mellett két sminkecsetet is piacra dobtak, egy kabuki és egy lapos alapozóecset közül választhatunk. Az alapozó 5995 Ft, a korrektor 3595Ft, így egy jó közepes, drogériás árszintet lőttek be a 30 ml-es és 6,2 ml-es termékekkel.