Krémmánia magazin

Újdonság: Foreo fátyolmaszkok

UFO készülékével a FOREO már régóta jelen van az arcmaszkok piacán, most azonban egy számukra új területre léptek: készülék használatát nem igénylő, “klasszikus” fátyolmaszkokat dobtak piacra.

foreo fátyolmaszk
Fotó: Foreo

A Farm To Face fátyolmaszk kollekció egy a kettős hatású, biológiailag lebomló arcmaszkcsalád, aminek tagjai többféle bőrprobléma esetén is segítséget nyújthatnak. Használhatjuk őket a megszokott módon, 20 perces hatóidővel, ám a márka javaslata szerint, ha van már otthon UFO készülékünk, segítségével felturbózhatjuk a wellnesst és lefuttathatjuk 2 perc alatt is az arcápolást. A készüléket ugyanis elindíthatjuk a hozzá gyártott maszkkorong nélkül is, átmozgatva azt az instrukciók alapján fátyolmaszkunkon.

Érdemes megjegyezni, hogy a szövetmaszkok eukaliptuszpépből származó természetes cellulózból készülnek, így biológiailag teljesen lebomlóak. Állítólag tízszer ellenállóbbak a baktériumok szaporodásával szemben, mint a pamut, és kialakításuknál fogva kiválóan alkalmazhatóak minden arcformán. Az UFO-hoz gyártott maszkokhoz hasonlóan a fátyolmaszkokat is gazdagon átitatták hatóanyagokkal.

foreo fátyolmaszkok
Fotó: Foreo

Ötféle FOREO fátyolmaszkból választhatunk:

  • Bolgár rózsa: bolgár rózsavízzel és jojobaolajjal hidratál
  • Manuka méz: új-zélandi manuka mézzel és allantoinnal ellátott, revitalizáló hatású
  • Kókuszolaj: indonéz kókuszolajjal és kókuszvízzel gazdagított fátyolmaszk, mely finoman táplál
  • Acai bogyó: a brazil Acai szuperfood bogyóival és shea vajjal, bőrsimító hatású
  • Zöld tea: antioxidáns zöld teával és Ulmus Davidiana gyökérkivonattal, problémás bőrre