Krémmánia magazin

Újdonság: Baba Habcsók tusfürdő

Szuper édes, szuper rózsaszín és szuper cuki lett a legújabb Baba, a Baba Habcsók tusfürdő, mely hatalmas adag málna- és rózsafaillatú pihe-puha habcsókálomban repít minket a fürdőzés idejére.

Már az első vélemények is megérkeztek rá a Krémmánián, és meg kell hagyni, szépen kezdet. 4,67-es értékelésen áll, olyanokat írtatok róla, hogy “Eddigi legjobb baba tusfürdő számomra!!! Fürdés után is érezni a bőrömön a többiről ugyanezt nem tudom elmondani..Imádom a finom édes illatát ☺️ mintha az én orromnak találták volna ki”, illetve “brutál édes, finom illat. Elsőre soknak tűnt de nem hagy nyugodni..” Még a végén beelőzi a KM-kedvenc Babát, Kakaóvajas tusfürdőtársát.

Különleges gyümölcsös, virágos illattal csábít az újdonság, ráadásul remekül habzik, de az ígéretek szerint a lágy, krémes állaghoz nem társul bőrszárító hatás, az édes habok védik, ápolják bőrünket. Mindez ráadásul nem csak egy ideig-óráig elérhető újdonság, amit mire megszeretnénk, már távozik is a boltok polcairól. A Baba Habcsók a kínálat szerves része lesz ezentúl, mi több, 750 ml-es kiszerelésben is kapható, így a család minden tagjának jut az édes kényeztetésből.