Krémmánia magazin

A MET-gála leg-leg-leg sminkjei és frizurái

Nem lehet okunk panaszra, igencsak kitettek a sztárok az idei MET-gálán, gondoljunk csak Kim Kardashianre, aki Marilyn Monroe ikonikus ruhájában parádézott, vagy Blake Lively-re, akinek estélyi ruhájának látványától duplán eshetett le az állunk. Most azonban nem ruhákról lesz szó, hanem azokról a hírességekről, akikre sminkek és frizurák szempontjából figyelhettünk fel.

Kaia Gerber
Kaia Gerber (Fotó: John Shearer/Getty Images)

Rögtön itt van Kaia Gerber, akinek óriási hajzuhatagot készített a fodrásza, és hiába tudjuk, a látványról jó adagnyi póthaj gondoskodott, azért nagyot dobbant a szívünk a loknik láttán.

Kaia Gerber a 2022-es MET-gálán
Kaia Gerber (Fotó: John Shearer/Getty Images)

Megan Thee Stallion mesterien elkészített szemsminket kapott, mind az ezüstös árnyalás, mind a karakteres szemkontúr pazar, a műszempillái pedig igazi remekművek.

Megan Thee Stallion a MET-gálán
Megan Thee Stallion a 2022-es MET-gálán (Fotó: Arturo Holmes/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue )

Nem tehetünk róla, de Nicki Minaj test és arcékszereiről inkább egy fura bőrkiütés jut eszünkbe, de ettől függetlenül tény, hogy az összkép kimondottan látványos. Túlzó, mint a baseball sapkán viselt hajpánt, de látványos.

Nicki Minaj a 2022-es MET-gálán
Nicki Minaj a 2022-es MET-gálán (Fotó: Handout/Burberry via Getty Images)

Nem ő volt az egyetlen, aki strasszokkal ékesítette bőrét, Naomi Campbell arcdísze megkoronázta gyémántokkal kirakott nyakékjének és ruhájának a látványát.

Naomi Campbell a 2022-es MET-gálán
Naomi Campbell a 2022-es MET-gálán (Fotó: Taylor Hill/Getty Images)

Alicia Keys hosszú fonatát látványos, strasszokkal bevont, CD lemezekre hasonlító lapok ékesítették, amik hiába tűntek első blikkre vörös szőnyegre nem illő diy-alkotásoknak, az énekesnő New York inspirálta szettjéhez nagyon jól passzoltak.

Alicia Keys a 2022-es MET-gálán
Alicia Keys a 2022-es MET-gálán (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Tessa Thompson prezentálta az év sminktrendjét, már ami a monokróm pink, halántékig érő pirosító főszereplésével készült sminket jelenti.

Tessa Thompson a 2022-es MET-gálán
Tessa Thompson a 2022-es MET-gálán (Fotó: Theo Wargo/WireImage)

Lizzo sminkje talán nem oly látványos mint a fentiek, ám az biztos, hogy rúzsára most egy fél világ fog lecsapni, amit lehetősége lesz rá. Rögtönzött fuvola előadása során meg sem mozdult, kell ennél jobb reklám? Ha keresnéd, sminkese, Alexx Mayo, Charlotte Tilbury Lip Cheat ajakrúzsát nevezte meg (Bad Romance árnyalat), amire a Charlotte Tilbury Festival Magic Lipstick ajakrúzsból tett még egy plusz réteget.

Lizzo a 2022-es MET-gálán
Lizzo a 2022-es MET-gálán (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)