Krémmánia magazin

Teljes körű kezelés a sérült hajra, otthon – Vajon megéri a TheSilkyWay új, Extra Hajregeneráló Csomagja? (x)

Szinte túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a gyönyörű, fényes, egészséges hajkorona az élen szerepel minden nő vágyai között – azonban sajnos ez nem ennyire egyszerű. A hajfestés, a rendszeres hajformázás, de még a genetika is könnyen meg tudják akadályozni az álomhaj elérését – a TheSilkyWay Hajregeneráló termékei azonban pontosan ezt az eredményt ígérik, ráadásul már egyetlen használattal.

A márka korábbi, Hajregeneráló csomagja már sokaknak ismerős lehet különböző influencerek, reklámok által, ez a három termékből – sampon, hajmaszk és kondicionáló – álló kezelés pedig most két újdonsággal, egy hővédővel és egy argánolajjal is kiegészült, így az új, Hajregeneráló Csomag Extrával már tényleg egy teljesen komplex, elejétől a végéig tartó hajrutint kapunk. S bár a jó marketing és a sok influencer-hirdetés láttán sokakban maradhatnak kételyek a termékek hatásosságát illetően, most eláruljuk, valóban megérik-e a SilkyWay hajápolói és mit mondtak róla azok, akik már kipróbálták!

Kinek ajánlott?

Mindazoknak, akiknek valamilyen oknál fogva – például szőkítés, hajfestés, hajformázás, nem megfelelő ápolás – károsodottá, töredezetté, fénytelenné vált a hajuk és szeretnék gyorsan visszakapni annak egészségét, erejét és fényét anélkül, hogy drága, és sokszor felesleges kockázatokkal járó fodrászati kezelésre költenének.

Mit tartalmaz és miért jobb a bolti hajápolóknál?

A SilkyWay termékek fő hatóanyagai a selyem fehérje, a keratin és az aloe vera, a hővédőben panthenol, az argánolajban pedig ez a természetes szuper-összetevő gondoskodik a haj ápoltságáról. A drogériás hajtermékekkel szemben a selyem protein jelenléte nyújtja az egyik kiemelkedő különbséget, ugyanis ez segít a keratinnak sokkal mélyebbre hatolnia a hajba, így igazán erős kötéseket létrehoznia. Kevesen tudják ugyanis, de enélkül a keratin nagy része nem képes beépülni a hajunkba.

Aki egy kicsit jártasabb a hajápolásban, tudhatja, hogy a két új termék, azaz a hővédő és az argánolaj használata is mennyire fontos: a SilkyWay Hővédő összetétele könnyű filmrétegbe burkolja a hajat és felveszi a harcot a hajszárító, a hajvasaló és a sütővas hőjének káros hatásaival, akár 230 fokig. Mindemellett véd az UV-sugárzástól és a káros környezeti hatásoktól, panthenol tartalma révén pedig regenerálja a sérült, túlszárított hajat és megelőzi a hajszálak és a hajvégek további töredezését. Az argánolaj azonnali segítséget nyújt a nehezen kezelhető, erősen sérült haj számára és egészséges, erős és csillogó kinézetet biztosít a hajnak egészen a hajvégekig, anélkül, hogy elnehezítené a hajat.

A SilkyWay termékek emellett állatkísérlet-mentesek, a sampon pedig szulfátmentes, így mind a lelkiismeretünk, mind a fejbőrünk nyugodt maradhat.

Mit mondtak róla, akik már kipróbálták?

Ha minden influencernek nem is hiszünk annyira könnyen, az már igencsak meggyőző a SilkyWay-jel kapcsolatosan, hogy a tudatos haj- és bőrápolás véleményvezérei is letesztelték a termékeket. Okosszépség, a téma egyik legismertebb influencere például ezt írta róluk:

Van az a pillanat, amikor valami olyanra bukkanok a piacon, ami tökre ígéretes, nem csak szép összetevős, hanem hatékony összetevős – ami különösen fontos, és emellett szerintem árban is teljesen korrekt, főleg, ha a bővített csomagot választod, amit én is kipróbáltam!

Itt egy másik átalakulás, amivel lehet, hogy már Ti is találkoztatok korábban:

A termékekről a véleményvezérek és a vásárlók százai is csak pozitívan nyilatkoztak, íme néhány az ő átalakulásaik, visszajelzéseik közül!

“A képen látható, hogy mennyit változott a hajam már EGYETLEN alkalom után. A sampon után körülbelül 4-5 percig állt a hajamon a maszk, utána pedig a kondicionálót tettem fel – az eredmény szerintem magáért beszél.” – Virág

“A hajmaszk és a többi TheSilkyWay termék már egyetlen használat után meghozták a hatásukat! Bátran ajánlom minden szőkített és száraz hajúnak.” – Timi

A termékeket sok celeb, köztük Gáspár Evelin is kipróbálta, aki több mint fél év használat után még a hajának növekedéséről is beszámolt a megfelelő ápolásnak köszönhetően:

“Már fél éve használom a SilkyWay termékeit. A hajam azóta sokkal puhább, fényesebb, a töredezett hajvégek pedig megszűntek. Azóta nőtt is, hiszen nem törik le a vége és sokkal erősebb a hajam.” – Gáspár Evelin

Ha Te is kedvet kaptál a SilkyWay termékek kipróbálásához, akkor IDE kattintva beszerezheted a Hajregeneráló Csomag Extrát!

A cikk a TheSilkyWay támogatásával készült.