Krémmánia magazin

Újdonság: Maria Nila Beauty Bag 2022

Hétféle hajápoló csomaggal köszönti a tavaszi-nyári szezont a Maria Nila, a vegán márka minden hajbajra és frizuracélra összeállított egy-egy neszeszert, mutatjuk őket sorban.

Maria Nila
Fotó: Maria Nila

A táskák újrahasznosított PET palackokból szőtt hálóból készülnek, egy olyan anyagból, amely egyaránt tartós és könnyen tisztítható. Mint minden Maria Nila termék, ezek a szettek is 100% vegán és állatkísérlet-mentesek. Svédországban gyártják őket, garantálva az egészséges munkakörnyezetet, a minőségi összetevőket és csomagolást. Az átlátszó hálós szerkezetnek köszönhetően könnyen megtalálhatjuk benne, amire szükségünk van, egy extra zseb pedig segít elkülöníteni azokat az apróságokat, amiket még magunkkal szeretnénk vinni.

Styling Bag

A neszeszerben hajformázót találtok, a Cream Heat Spray, Ocean Spray, Argan Oil,
Cleansing Powder és Power Powder segítségével bárhol, bármilyen frizurát el tudtok készíteni.

Head & Hair Heal

Nyugtató és a haj növekedését stimuláló Sampon és Kondicionáló található táskában két-két méretben, melyek Piroctone Olamine-t és természetes Aloe Vera kivonatot tartalmaznak korpásodás ellen, az egészséges fejbőrért.

Luminous Colour


Utazó és normál méretű Színvédő Sampon és Kondicionáló lapul a neszeszerben, amelyek
erősítik a haj szerkezetét és fényes hatást eredményeznek. A gránátalma kivonat és a
Colour Gard Complex az ígéretek szerint védi a festett hajat.

Sheer Silver

Szintén kétféle méretben került a táskába a Silver Sampon és Kondicionáló, amelyek ibolya
pigmentekkel és szeder kivonattal semlegesítik az arany árnyalatokat, a formula továbbá erősíti és fényesíti is a hajat.

True Soft

Ez a Lágyító Sampon és Kondicionáló szett száraz hajra javasolt, nagyon jól hidratálja és erősíti a haj struktúráját. A simító argánolaj csökkenti a göndörödést, küzd a statikus elektromossággal és ragyogást ad a hajnak.

Structure Repair

A Repair Sampon és Kondicionáló sérült, száraz és kémiailag kezelt hajra lett kifejlesztve. Az
algakivonat segít visszaállítani a haj természetes erejét, puhságát és ragyogását.

Pure Volume

Dúsító Sampon és Kondicionáló párost találtok két méretben a neszeszerben, amelyek B5 Vitamin segítségével erősítik és extra volument adnak a hajnak.