Krémmánia magazin

Ilyen a #gymlip, az új ajaknövelő sminktrükk a TikTokról

Pofonegyszerű, és talán emiatt is villámgyorsan terjedő sminktrükk a TikTokon a Gym Lip, ami optikailag nagyobb ajkakat eredményez. A kifejezést Kelli Anne Sewellnek tulajdonítják, igaz nem másról, mint a szájkontúrceruza újrafelfedezéséről van szó.

tiktok gymlip trend
Fotó: TikTok/makeupxka

A #gymlip lényege, hogy ajkaink színével megegyező árnyalatú ceruzával rajzoljuk meg a kontúrt, épp csak egy picit kijjebb, mint annak vonala lenne, majd ajakbalzsammal vagy szájfénnyel adunk egy kis plusz ragyogást. E kettőstől ajkaink teltebbeknek tűnnek, ám a lehető legtermészetesebb módon, a megfelelő színválasztás esetén ugyanis nem lesz feltűnő a szájkontúrceruza használata.

@makeupxka let’s bring gym lips to tik tok lmao #gymlips my go to liner is @Kevyn Aucoin in divine or @ABH Cosmetics ♬ original sound - Kelli Anne Sewell

Mivel készítsd el a sminket? A Krémmániás vélemények alapján a legnépszerűbb szájkontúrceruza a dm-es TREND IT UP CONTOUR & GLIDE AJAKKONTÚR CERUZA, aminek széles színválasztékában jó eséllyel találtok megfelelő árnyalatot, az ára pedig igazán baráti. Hozzá szájfényként jól jöhet a KM-kedvenc LOVELY EXTRA LASTING HOSSZANTARTÓ MATT SZÁJFÉNY vagy a szintén szuper értékelésekkel bíró RIMMEL OH MY GLOSS SZÁJFÉNY, mindkettő több árnyalatban is elérhető, köztük “láthatatlan” nude színekben is.

@alexgiselaa #gymlips #gymlip more like Pilates at home lip for me 😗 #beautytok #nyx #mac #lancome #juicytubes ♬ original sound - Alex 🦋