Krémmánia magazin

10 éves a The Body Shop Magyarország (x)

Formabontók, őszinték és változást generálók – Ez a The Body Shop.

Nézd meg az elmúlt 10 év legnagyobb ikonjait!

Tudtad róluk, hogy közel sem egy átlagos szépségipari márka? Gyökereikben aktivista kozmetikai vállalkozásként már 10. éve folyamatosan harcolnak egy igazságosabb és szebb világért. Náluk az üzlet a jó eszköze, a társadalmi és környezeti felelősségvállalás pedig a márka DNS-ébe van kódolva.

A márkáról és a 10. szülinapról részleteket itt találsz!

LEGENDÁS GONDOSKODÁS TESTNEK ÉS LÉLEKNEK

Nem túlzás azt állítani, hogy a testvajról szinte mindenkinek a The Body Shop jut eszébe – és fordítva is. Ha nem hallottál még ikonikus Sheás testvajukról, akkor eddig bizony kimaradtál a tutiból. 97%-ban természetes eredetű összetevőkkel gazdagították, beleértve a Méltányos Közösségi Kereskedelmi, kézzel készített sheavajat Ghánából. Ezt az intenzíven tápláló alapanyagot tusfürdő formájában is élvezheted, de ha kombinálod ezt a két ütős textúrát, a sivatag-száraz bőrt is pihe-puhává varázsolhatod.

Az isteni Mangós testjoghurt elrepít téged egy eldugott, burjánzó trópusi szigetre. Szomjazó bőröd csak úgy szippantja magába az ultrakönnyed kényeztető gyümölcskoktélt, mely könnyed és lágy, pont ahogyan szereted. Szorgosan munkálkodó Kendermagolajos kézkrémük pedig olyan extra hidratálást ad, hogy minden dolgos kéz hálás lesz neki. 1988 óta az egyik bestseller termékük. A vegán selyemproteinnel készült Gyömbéres sampon esszenciális gyömbérolajjal, valamint nyírfa- és fűzfakéreggel segít a korpásodás elleni küzdelemben. Nem maradhatnak ki imádott Állati fürdőbombáik sem – hihetetlen, hogy egy mókus mire képes!

TERMÉSZET IHLETTE ARCÁPOLÁS

A legkiválóbb természetes alapanyagokkal gazdagították arcápolóikat, amelyek minden bőrtípus és bőrprobléma számára gondoskodó megoldást nyújtanak. Az E-vitaminos hidratáló krém hialuronsavval és málnamag olajjal teszi ragyogóvá arcod, a Himalájai bambusz szenes tisztító arcmaszk pedig újjáéleszti a bőröd (de tényleg!). A márka gondolt a pattanások elleni küzdelemre is és a Teafaolajos tonik méltó ellenfélnek bizonyul már hosszú évek óta ebben a harcban. Az elhalt hámsejtektől a Drops of Youth™ hámlasztó gél; a makacs, erős sminktől pedig a hatékony Kamillás sminklemosó balzsam segítségével válhatsz meg.

A cikk a The Body Shop Magyarország támogatásával készült.