Krémmánia magazin

3 szempillaspirál-újdonság nyárra

Talán nem túlzás, hogy a szépen ívelt, hosszított, no és persze megemelt szempilla minden smink alapja, a tökéletes szempillaspirál pedig komoly kincs mindenki neszesszerében. Főként azért, mert megtalálni nem könnyű, ráadásul ha van egy szuper darabunk, akkor is szívesen csábulunk el, hogy összemérjük képességét egy-egy újdonságéval. Ehhez mutatunk most mi is három jelentkezőt, három szempillaspirált, amik az elmúlt időszakban jelentek meg.

A jó áras mezőnyben debütált az AVON Supershock Volume Loader szempillaspirál, mely dús szempillákat ígér már akár egy rétegben is. Ennek érdekében a kefe sörtéi cikkcakkban helyezkednek el, kellően sűrűn, a festék pedig dúsító szálakat és fehérjéket tartalmaz, melyek körbeveszik a szempillákat.

Az IT COSMETICS Hello Lashes+ hosszabbító szempillaspirál nagy előnye, hogy nap végén könnyen eltávolítható, a festékben található biotinnal, argánolajjal és jojobaolajjal készült szempillaápoló szérumnak köszönhetően pedig elkenődésmentesen hosszítja pilláinkat. 360°-os szempillabevonó kefével rendelkezik, a kefefej végi “kis gömböccel” a külső és belső szemzugnál lévő pillákat is elérjük, és az alsó pillasor is szépen hangsúlyozható vele.

A Max Factor Masterpiece Szempillaspirál az ígéretek szerint nemcsak szétválasztja, de hosszabbítja is a szempillákat, így póklábhatástól nem kell tartanunk. Fekete színe intenzív, jól pigmentált, lemosása dörzsölés nélkül megoldható.