Krémmánia magazin

A nyári bulisminkje: króm szemsminkek

Hétköznapokra talán merész választás – bár tusvonalként megjárja -, bulisminknek azonban jobb se kell a nyár trendjénél, a fémesen-fényesen ragyogó, króm szemsminkeknél.

Illusztráció: Getty Images

Ha a frosty ajaksmink trendje bejött, párja, a krómszerűen fénylő szemsminkeké is a kevenced lesz. A fémes hatást bevethetjük szemkontúrozáshoz vagy festhetjük a teljes szemhéjunkat is egy vagy több színben játszó szemfesték(ek)kel. A hangsúly minden esetben a fényen és a hatására játékba kezdő színeken van.

Nemcsak ezüst vagy arany, de rezes, rózsaarany is lehet ez a csillogás, sőt a kékes és zöldes tónusok sem ritkák. Viseld úgy a szemsminked, akár egy avantgárd ékszert!

Elkészítéséhez jól jöhet az Inglot AMC Pure Pigment Szemhéjfesték, aminek 120-as, több színben játszó árnyalata vagány szemsminkekhez vethető be. Hihetetlenül intenzív színe van, ami egy suhintás után is már leugrik a szemhájunkról, annyira jól látszik.

A Pupa Vamp! Wet&Dry Eyeshadow egy fényes hatású terrakotta szemhéjfesték, amit szárazon és nedvesen is használhatunk. Precious Gold árnyalata egy tökéletes arany, kiválóan pigmentált és a visszajelzések szerint szuper tartósság is jellemzi ezeket a szemhéjmonókat.

A NYX Professional Makeup 

A MAC Eye Shadow kínálatában is találunk erősen fénylő színeket, ilyen a Tutu Good kévre keresztelt, doukróm, aranyos-pinkes árnyalat is. Szintén egy tartós, jól pigmentált termékről van szó, amit ujjbeggyel vagy ecsettel is kényelmesen felvihetünk a szemhéjra.