Krémmánia magazin

Újdonság: CeraVe Blemish Control termékcsalád pattanásokra hajlamos bőrre

Kifejezetten a pattanásos bőr ápolására kifejlesztett termékcsaládot mutatott be a CeraVe, a Blemish Control újdonságok szeptembertől lesznek elérhetők a gyógyszertárakban, de már most mutatjuk, mire számíthattok.

CeraVe Blemish Control termékcsalád
CeraVe Blemish Control termékcsaládszérum

A termékcsaládban három újdonság található, egy arctisztító gél, egy aknékezelő, regeneráló gélkrém és egy retinolos szérum, ami a bőrfelszín megújításában segédkezik.

Leírásuk szerint „a termékcsalád bejuttatja a pórusokba a stratégiailag adagolt összetevőket, így kezeli a pattanásokra hajlamos bőrt, a látható akné csökkentéséért és a későbbi pattanások megelőzésének elősegítéséért.” Tartalmazzák a CeraVe termékeket jellemző három, alapvető ceramidot, amelyek segítik fenntartani és regenerálni a bőrbarriert, továbbá illatanyag- és színezékmentesek, és nem komedogének.

CERAVE BLEMISH CONTROL ARCTISZTÍTÓ

CERAVE BLEMISH CONTROL ARCTISZTÍTÓ

A 2% BHA-t tartalmazó, alkoholmentes készítményt nemcsak arcra, testre is használhatjuk, az ígéretek szerint gyengéden tisztít a szennyeződések és az olaj eltávolítása által, bőrfeszülés, -szárazság vagy kényelmetlen érzet nélkül.
Az arctisztító gél-hab formulájú, a pattanások elleni szalicilsavat, niacinamidot és olajfelszívó hektorit komponenst tartalmaz a bőrhibák és a többlet olaj eltávolításáért, miközben segít megelőzni az újabb pattanások kialakulását.

CERAVE BLEMISH CONTROL GÉL

CERAVE BLEMISH CONTROL GÉL

Az arckrém AHA hámlasztót és 2% BHA hámlasztót is tartalmaz, alkohol- és olajmentes formulájú, könnyű géles textúrájú. Az ígéretek szerint segít tisztítani a bőrhibákat és csökkenteni a látható
pattanásokat a bőr védőrétegének károsítása nélkül.

A gél pattanások ellen ható olyan összetevőket tartalmaz, mint például a szalicilsav, glikolsav és tejsav, valamint bőrnyugtató hatással is rendelkező niacinamid. Három alapvető ceramid segít regenerálni a bőr védőrétegét, a hidratáló összetevők pedig lágyabb, simább hatást hagynak
a bőrön. A gél 40 ml-es kiszerelésű, a teljes arcon, arckrémként használható készítmény, amit elsősorban az esti arcápolási rutinba javasolt beilleszteni. Mivel a készítmény kémiai hámlasztókat tartalmaz, nappalra fényvédő krémet mindenképp használjunk.

CERAVE BŐRFELSZÍN-MEGÚJÍTÓ RETINOL SZÉRUM

CERAVE BŐRFELSZÍN-MEGÚJÍTÓ RETINOL SZÉRUM

A pattanások utáni elszíneződések és az egyenetlen bőrfelszín ellen kíván hatni ez a szérum, mely a fenti, kétlépéses alap arcápolási rutinnak is remek kiegészítője lehet. szérum kapszulázott
retinol tartalma felgyorsítja a felszíni sejtek hámlását, irritáció nélkül csökkenti az elszíneződések
és az akné utáni nyomok megjelenését.
Édesgyökér kivonat tartalma segít az általános bőrtónus világosabbá, ragyogóbbá tételében. Az 1-es, 3-as és 6-II-es ceramidok pedig segítenek helyreállítani a bőrbarriert és pótolni a természetes hidratáltságot. A készítmény 3% kapszulázott retinolt tartalmaz, ami nem 3% tiszta retinolt jelent, a szérum tiszta retinol tartalma ennél lényegesen alacsonyabb, a készítmény érzékeny bőrre, mindennapos használatra is megfelelő.

Érdekes információkat tartalmaz Dr. Dray videója is az újdonságokról: