Krémmánia magazin

Istennők, bűbáj és egy kis cseresznye – Luxus parfümújdonságok, amik elcsábítanak

Ha kedvetek támadna egy jól klimatizált parfümériába menekülni a hőség elől, ezt a négy parfümöt feltétlenül próbáljátok ki.

Carolina Herrera Very Good Girl Glam EdP

A Good Girl illatcsalád legújabb tagja ez a parfüm, mely esetén a cseresznye tónusaival és a vaníliával tették mélyebbé, intenzívebbé az illatot. A szívjegy rózsás összetevői még inkább kihangsúlyozzák a nőiességet, miközben az összhatás új és merész. Igazi nyári illat, aminek tartósságában sem fogtok csalódni.

Mugler Alien Goddess Intense EdP

Nagyvonalúbb, melegebb, ámbrás jegyek jellemzik a parfümöt, melyek mellől nem hiányoznak a virágos, fás jegyek sem. Az Alien Goddess kókuszos jegye krémesebb, intenzívebb, lágyságát a fanyar és gyümölcsös bergamott élénkíti. A szívjegyben a spanyol jázmin szuperinfúziója a jázmin tea új jegyével párosul, amely szorosan illeszkedik az eredeti illathoz, erős virágos jegyekkel megerősítve. A fás alapjegyek közt találjuk a madagaszkári vanília infúziót, valamint a benzoéviasz és a kasmírfa elegáns kettősét.

Estée Lauder Bronze Goddess Nuit EdP

Az illat a bergamott esszenciával és az ylang ylang szirmokkal nyit, melyek fűszeres virágjegyeit a parázsló bors fokozza. Az arab jázmin az éjszaka virágzó orchidea jegyeinek pompájával találkozik, és együtt egy gyönyörű csokrot alkotnak. A sós kókuszos jegyek tovább idézik az eredeti Bronze Goddess illat esszenciáját, miközben a sötét tonka és a krémes kasmírfa jegyei mély vonzerőt kölcsönöznek az illatnak.

Viktor&Rolf Good Fortune EdP

Az illat a modern spiritualitást fejezi ki, meghívás azoknak, akik szeretnék követni a saját útjukat és bízni veleszületett erejükben. Tárnics-édeskömény párlata különleges újdonság az illatban, mely mellett jázmin szuperinfúzió és madagaszkári vanília bonatkozik ki, hogy megsokszorozzák a parfüm auráját. A teljes mértékben vegán illatot kristálygömböt formázó üvegben találjuk a parfümériákban.