Krémmánia magazin

Francia manikűrök sikkes extrákkal

A francia manikűrök megunhatatlan minimál kedvencek, főként, hogy apró változtatások is látványosan átalakítják az eredményt. Erre mutatunk néhány példát, amik nektek is meghozhatják a kedvet egy könnyed, ám nagyon stílusos manikűrhöz.

Fotók: Instagram @bloomingjenna, @belyyhome, @linkristal

Látványos eredményt nyújt, ha a mosolyvonalnak csak az ívét és körbe, a köröm szélét festitek meg, és nem töltitek ki fehér vagy más színnel a köröm felületét. A formára azonban figyeljetek, hisz annak szépsége így méginkább fókuszba kerül.

Fotó: Instagram @bloomingjenna

Népszerű megoldás a két szín használatával megfestett francia manikűr, amely esetén a mosolyvonal helyett a színek éles találkozása rajzolja meg a széleket.

Fotó: Instagram @wonney_nails

Különc és nagyon modern változat, ami rövidebb körmökön is jól mutat, ha a színt egész vékonyan, csak a köröm szélén, körbe festjük fel, a köröm felületét pedig áttetsző vagy nude színnel töltjük ki.

Fotó: Instagram @belyyhome

Ügyeskezűek a lentihez hasonló ívelt vonalakkal is extrázhatják a francia manikűrt, melynél a halvány színek, a kontraszt hiánya gondoskodik a visszafogott, ám stílusos végeredményről.

Fotó: Instagram @nailsxgoldenhour

Mintha csak félbe maradt volna a manikűr elkészítése, ám erről természetesen szó sincs, csupán a festés játékossága teszi egyedivé ezt a manikűrt.

Fotó: Instagram @linkristal

Változtatni a francia manikűr színén kézenfekvő megoldás, mely esetén megtarthatjuk a letisztult, minimál hatást, ha maradunk a világos, pasztell színek használatánál.

Fotó: Instagram @nailsbyalsn