Krémmánia magazin

Jó hír a cicarajongóknak, megújult a La Roche-Posay Cicaplast B5 balzsam

Bővítette tudását a Krémmánia legnépszerűbb cicás krémje, a La Roche-Posay Cicaplast B5 balzsam ezentúl egy tribioma nevű prebiotikus összetevő-együttest is tartalmaz.

Megújult a La Roche-Posay Cicaplast B5 balzsam
Megújult a La Roche-Posay Cicaplast B5 balzsam

A balzsam eddig is tartalmazott 5% bőrnyugtató, gyulladásgátló panthenolt és madecassoside-ot, ami a gotu kolából kivont triterpene, és mint olyan, hatásos antioxidáns, elősegíti a kollagénszintézist és sebgyógyító hatása is van.

Hozzájuk csatlakozott most a Tribioma, a márka által kifejlesztett prebiotikus összetevő-együttes, ami az ígéretek szerint segíti az irritációk csillapítását, a bőrfelszín regenerációját és a maradandó nyomok megelőzését. Mindezt úgy, hogy a természetes eredetű összetevő komponensei képesek együtt csökkenteni a patogén baktériumokat, és támogatni a bőr megújulását elősegítő baktériumokat.

Elődjére a Krémmánián már több mint 520 vélemény érkezett, 4,68-as értékelése nem véletlen, SOS ápolónak tökéletes, hidratál, nyugtat, normál és száraz bőrűeknek szuper alapkrém is lehet. Az újdonságot szőrtelenítés, rovarcsípés, égés, horzsolás esetén is ajánlják, valamint felületes bőrgyógyászati beavatkozások után is használhatjuk, tovább hegek masszírozására is alkalmas, a bőrfelszín szebb gyógyulása érdekében.