Krémmánia magazin

Így néz ki a cicaszemsmink ősszel, a szépségtrendek szerint

Egyszer filigrán, másszor Kleopátrát eszünkbe juttató módon tűnik fel a cicaszemsmink, mely az őszi szezonban vastagon húzva, karakteres ívekkel és élénk színek társaságában lesz divatos.

Julia Fox a LaQuan Smith divatshown (Fotó: Profimedia)

A kifutókon láthattuk az ajánlást LaQuan Smith kifutóján, ahol élénk pinkes-vöröses tónus hangsúlyozta az éjfekete tusvonalat, melyet Christian Siriano kollekciójához neon kék váltott fel.

Christian Siriano (Fotó: Albert Urso/Getty Images for Christian Siriano)

Az Emporio Armani bemutatójára készült sminkeknél az élénk szín a külső szemzugig uralta a tekintet, a fekete (inkább cicafülek mint) cicaszemek a külső szemzugtól indultak, a mélyítővonalig felnyúló vastagsággal.

Emporio Armani (Fotó: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)

Mindezek persze csak ötletek, néhány mutatós megoldás, amik inspirálhatnak, hogy szemformádhoz passzoló cicaszemsminket készíts. Visszafognod mindenesetre nem kell magadat, kísérletezgess, próbálgasd, melyik a legvagányabb look a számodra.

Ha kell egy kis segítség hozzá, miként húzzátok meg profin a tusvonalat, a lenti Krémmániás TikTok videó segítségetekre lesz:

@kremmania Szemhéjtus Tutorial 👀 #krémmánia #foryou #foryourpage #fyp #fy #smink #szépségápolás #szemhéjtus #sminkelés #szemhéjtustutorial #HelloHBOMaxChallenge #TeamUSATryout ♬ A moist healing song - Nez Tunes