Krémmánia magazin

5 szilárd sampon, ami a Krémmániásokat már meggyőzte

Van, aki fenntarthatósági törekvésből, más kíváncsiságból, megint más praktikus okokból döntött úgy, kipróbálja a válogatásunkba bekerült szilárd samponok valamelyikét. Bárhogyan is történt, adatlapjaikat olvasva úgy tűnik, a többséget meggyőzték róla, nemcsak izgalmas változatosságot jelentenek a flakonos samponokhoz képest, de hajtisztító és ápoló képességeik is szuperek.

A Krémmánia legnépszerűbb szilárd samponja 213 véleménnyel a Lush New Szilárd Sampon, ami lassan tíz éve szerepel adatbázisunkban. Azoknak ajánlják, akiknek a stressz vagy hormoneredetű problémák miatt hullik a hajuk. Ebbéli hatását ugyan nem támasztottátok túlzottan alá, azt írtátok róla, nagyon sokáig kitart egy korong, szépen dúsítja a hajat és megfelelően tisztít is, jól felhabzik, kényelmes a használata.

A Nature Box Mandula Szilárd Sampon a visszajelzések alapján a gyorsan zsírosodó hajúaknak lehet jó választás, ám balzsamozni így is érdemes használatát követően. Közepes a habzása, ám jól tisztítja a hajat, illata kellemes, egy korong gyakori használattal is 2-3 hónapig kitart.

A Garnier Botanic Therapy Szilárd Sampon Honey&Beeswax egy múlt évi újdonság, 94%-ban növényi alapú összetevőkkel. Szépen indult nálunk a termék, azt írtátok róla, jól felhabzik, krémes habját könnyű eloszlatni a hajban és kiöblítése sem hosszadalmas. Illata mézes, kellemes. Szárító hatást nem tapasztaltatok, de balzsamot esetében is érdemes használni.

A Foamie Shake Your Coconuts Szilárd Sampon Normál Hajra 4,8-as értékelésen áll, szuper véleményekkel. A haj puha és selymes lesz tőle, illata kellemes, habzása megfelelő a kényelmes használathoz. Tisztító hatása nagyon jó, de a balzsamot utána se hagyjátok el.

A N.A.E. Bio Regeneráló Szilárd Sampon esetén elégedettek voltatok tiszító képességével, illatát visszafogottnak ítéltétek, mennyiségét pedig kiadósnak. Állaga tömör, egy korong sokáig elég. Habzása megfelelő, drogériás szinten hozza az elvárt átlagot.