Krémmánia magazin

Kate Moss szépségmárkát indít, de a lelkünket is megcélozza

A celebmárkák sorának legújabb tagja Kate Moss szupermodell nevéhez kapcsolódik. A COSMOSS nemcsak bőrápolókat kínál, teát is vásárolhatunk, a márka ugyanis holisztikusan tekint a szépségre, melynek külső és belső ápolását, erősítését is fontosnak tartja.

Kate Moss
Kate Moss (Fotó: Getty Images)

Az első kollekcióban találjuk a Golden Nectar by COSMOSS nevű, CBD-t is tartalmazó bőrápoló olajat, ami bőrmegújító hatást ígér, és nemcsak a testi, de lelki egészségünket is támogatja – legalábbis a márka Instagram posztjából ez derül ki. Valamint az is, hogy a készítmény masztik gumit tartalmaz, aminek kollagénserkentő hatást is tulajdonítanak, illetve az incidecoder szerint a PoreAway komplex részeként valamennyi pórusösszehúzó hatással is bír, valamint csökkenti a kellemetlen bőrcsillogást faggyútermelődést gátló hatásával. Fontos megjegyezni, a PoreAway nem lett néven nevezve, a COSMOSS a méregtelenítést hangsúlyozza, legyen bármi is az.

Érdekesség, hogy a tölgyfazuzmó, mint összetevő, a teljes terméksort jellemzi, aminek hidratáló hatást is tulajdonítanak. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, pontosan mi szerepel majd az INCI-ben, tekintve, hogy a kivonatot leginkább illatanyagként szokták használni.

Egy ápoló, bőrmegújító hatású arckrém is érkezik, a Face Cream by COSMOSS úgy tudni, gazdag természetes, növényi eredetű összetevőkben, és az oxidatív stressz hatásaival szemben igyekszik védeni, erősíteni a bőrt.

A Sacred Mist by COSMOSS egy EdP testpermet, amelyet bemutatkozó leírása alapján esszenciális olajakkal gazdagítottak, így gondoskodik a felemelő, érzéki hatásról testünk és környezetünk számára.

Végül, bár nem szépségápolási termék, de essen szó a teáról is, ami a készítmények mellé érkezik. A COSMOSS Dawn Tea egy reggeli, energetizáló teakeverék, amiben többek között hibiszkusz, rozmaring és csalánlevél is található. Az ajánlás szerint tekintsünk rá úgy, mint reggeli rutinunk első lépésére, amelyet követően energikusabban állhatunk neki arcápolásunknak is.