Krémmánia magazin

Ismerd meg a sminkszivacsok típusait!

Tojásdad, sarkosan levágott, puha nyuszifülforma – annyi alakot felvesznek a sminkszivacsok, hogy nem csoda, ha nem tudjuk eldönteni, melyiket válasszuk. Ebben segítünk most nektek.

sminkszivacsok
Illusztráció: Getty Images

A választást megkönnyítendő készítettünk nektek egy TikTok videót a témáról, amiből megtudhatjátok:

  • az alapozó sminkszivacs a klasszikus, picit hegyes tojásforma, mely a folyékony és krémes állagú alapozók felvitelében lehet segítségetekre.
alapozó sminkszivacs
Alapozó sminkszivacs
  • a kontúrozó sminkszivacs a krémes és púder állagú arckontúrozók felvitelére és eldolgozására alkalmas. Az ékalakú kialakítások, lapos oldalak és határozott élek segítik a kontúrvonalak meghúzását az arcon és az orron egyaránt.
kontúr sminkszivacs
kontúr sminkszivacs
  • a bársony sminkszivacs nemcsak a folyékony és krémes állagú alapozók eldolgozásában segít, de bársony bevonatának köszönhetően a púderes termékek felvitelére is alkalmas. Tapasztalataink szerint ráadásul sokkal természetesebb vele a végeredmény is.
bársony sminkszivacs
bársony sminkszivacs
  • a mini sminkszivacs nem travel size méretet jelent, azért olyan picike, hogy a szemkörnyéken és a nehezen hozzáférhető helyeken is precízen el tudjuk dolgozni a folyékony és krémes korrektort, alapozót.
mini sminkszivacs
mini sminkszivacs
  • a púder sminkszivacs, ahogyan neve is jelöli, a púder állagú dekorkozmetikumok felvitelére alkalmas, illetve backing technikához is bevethető.

@kremmania Ismerd meg a sminkszivacsok típusait! 🤩 #krémmánia #foryou #foryourpage #fyp #fy #smink #sminkszivacs ♬ Coffee for You Head - Vinyll