Krémmánia magazin

Újdonság: CATRICE őszi/téli sminkkollekció

Bemutatta az őszi/téli szezon újdonságai a CATRICE, látványos, ám jól kihasználható színekkel készültek mind a szemfestékek, mind pedig az arc- és ajaksminkek esetén. Mutatjuk a legizgalmasabbakat.

PRO DESERT ROMANCE SLIM szemhéjpaletta

A Pro Eyeshadow Paletták legújabb verziója ez a paletta, mely ezúttal is kiváló minőségű papírcsomagolásban kapható, és 14 erősen pigmentált árnyalatot tartalmaz, különböző finishekkel. A színeket a sivatag ihletett, ennek megfelelően soft nude és homokszínek, erős sárgák és rózsaszínek találkoznak a földes, barna árnyalatokkal, az arannyal és rozéval.

PRO DESERT ROMANCE SLIM szemhéjpaletta
PRO DESERT ROMANCE SLIM szemhéjpaletta

THE HOT MOCCA szemhéjpaletta

A következő paletták ugyanannak a koncepciónak különféle színváltozatai, melyek közt hideg és meleg tónusút is találsz. A Hot Mocca nyolc erősen pigmentált barna és nude árnyalattal rendelkezik, különböző felületekkel. Az árnyalatok kiválasztásánál ügyeltek rá, hogy azok jól kombinálhatóak legyenek egymással. Textúrájuk bársonyosan lágy és magas színintenzitással rendelkeznek.

THE HOT MOCCA szemhéjpaletta

THE ELECTRIC ROSE szemhéjpaletta

Az Electric Rose Szemhéjpúder Paletta rozé árnyalatokban kínálja a magas pigmentáltságú színeket, melyekből szintén nyolc, egymáshoz jól passzoló került bele.

THE ELECTRIC ROSE szemhéjpaletta

THE DUSTY MATTE szemhéjpaletta

A Dusty Matte Szemhéjpúder Paletta matt finishű, hideg színeket tartalmaz, gazdag, színkoordinált árnyalatokat, melyek hasonlóan bársonyos textúrájúak mint a kollekció többi darabja esetén.

THE DUSTY MATTE szemhéjpaletta

THE PURE NUDE szemhéjpaletta

A Pure Nude Szemhéjpúder paletta mind a nyolc színe a nude valamely árnyalatát jelöli, gazdag,
színkoordinált árnyalatokról van szó a világostól a sötétig terjedő tónusokban, jól pigmentált kivitelben.

THE PURE NUDE szemhéjpaletta

AIRBLUSH GLOW pirosító

Kétféle pirosító jelent meg az új szezonra, a fő különbség köztük a finish: az AirBlush Glow púder pirosító természetes, ragyogó finisht nyújt egy világosabb és egy sötétebb  rózsás árnyalatban. Az ígéretek szerint a tökéletesen pigmentált textúra optimálisan kiemeli az arccsontot és az arc
kontúrjait anélkül, hogy túl erős hatást keltene.

AIRBLUSH GLOW pirosító – Rosy Love
AIRBLUSH GLOW pirosító – Cloud Wine

AIRBLUSH MATT pirosító

Az előbbi társa az AirBlush Matt púder pirosító, mely – mint neve is elárulja -, természetes, matt finisht nyújt, ízlésesen selymeset, ami nem tűnik púderesen folytogatónak. Textúrája, állaga a fénylő változatéval azonos.

AIRBLUSH MATT pirosító – Berry Breeze
AIRBLUSH MATT pirosító – Spice Space

SHINE BOMB ajakrúzs

Nincs szezon új ajakrúzsok nélkül, az őszi szortimentbe az CATRICE-nál a Shine Bomb
Lipstick árnyalata felelnek ajkaink szépségéért. A nyolc szín mindegyike magas fényű finish-t nyújt, hogy az ajkak azonnal teltebbnek tűnjenek. Krémes, könnyű textúrájúak, aminek köszönhetően jó érzés viselni és könnyű szép egyenletesen felkenni a rúzsokat. Ráadásul hialuronsavat tartalmaznak, ennek is köszönhetően az ígéretek szerint szépen ápolják, nem szárítják az ajkakat.

ezgif.com-gif-maker (10)ezgif.com-gif-maker (18)ezgif.com-gif-maker (17)ezgif.com-gif-maker (16)ezgif.com-gif-maker (15)ezgif.com-gif-maker (14)ezgif.com-gif-maker (13)ezgif.com-gif-maker (12)ezgif.com-gif-maker (11)
< >