Krémmánia magazin

10 őszi manikűr, amikbe első pillantásra beleszerettünk

Itt toporog a csillagászati ​​ősz az ajtónk előtt, ám ha nem így lenne, is éreznénk, a nyár melege egy időre itt hagyott minket. Nincs ezzel baj, élvezzük ki inkább amit az aranyló ősz tartogat, manikűrök szempontjából például jöhetnek a borostyán árnyalatai és a zöld, ami a szezon egyik kedvence lett.

Fotó: Instagram/magdula.es

Nem hiába változtatott Hailey Bieber is cukormáz manikűrjén, az őszhöz sokkal jobban passzolnak a picit melegebb tónusok, a bézsek, barnák, bordók. Hozzájuk zárkóztak fel a mostani szezonra a zöld tompa, mély változatai, mint a khaki, az olíva vagy az olajzöld, amik jól megállják a helyüket önmagukban, de a fenti standard színskálát is remekül kiegészítik.

Fotó: Instagram/wielkaaa19
Fotó: Instagram/tombachik
Fotó: Instagram

A barnás tónusok közt izgalmas színfolt a ragyogó borostyán, ahonnan már csak egy lépés a teknőc- és leopárdminta, amik ha tíz körömre festve talán túlzások lennének, részletmintákként még mindig jól megállják a helyüket.

Fotó: Instagram/nail_reflower
Fotó: Instagram/nail_reflower

A lenti színátmenetes manikűr pazar helyettesítője lehet a cukormáz manikűrnek is, de léteznek egyszerűbb technikák is, amikkel őszi hangulatot csempészhetünk körmeinkre.

Fotó: Instagram/magdula.es
Fotó: Instagram/tessa.lyn.nails

 

A körmönként eltérő színnel dolgozó manikűrök nagyon népszerűek, ráadásul ezek sikere tényleg csak a megfelelő színválasztáson múlik, ha az meg van, bármikor el tudjuk készíteni őket magunknak otthon is.

Fotó: Instagram/pop_polished
Fotó: Instagram/palm.nailsbyemma