Krémmánia magazin

A TikTok új kedvence Lady Gaga alapozója, méregdrága versenytársakat is leköröz

Hatalmas hájp övezi a TikTokon a Haus Labs alapozóját, szeptemberi bemutatása óta lázban tartja a tiktokkerek az újdonság. Állítólag több mint tökéletesen illeszkedik a bőrtónushoz, az állaga, fedése mesés, hozza a legdrágább márkák színvonalát. Igaz, itthoni mércével mérve még mindig nem olcsó.

Fotó: Neil Mockford / Ricky Vigil M/GC Images

Triclone Skin Medium Coverage Foundation névre hallgat az alapozó, ami mostanság a TikTok kedvence lett, az infók alapján pedig érthető a felfokozott érdeklődés. A terméket dél-koreában gyártják, így már kapásból megveheti kilóra a k-beauty rajongóit, végső változatát pedig több mint 40 variáció előzte meg, amiket két éven át teszteltek, több mint 400 ember bevonásával.

Haus Labs Triclone Skin Medium Coverage Foundation

Eredményül egy 51 színárnyalatban elérhető folyékony alapozót kaptak, ami arcápolónak sem utolsó. Több mint húsz bőrápoló összetevőt tartalmaz, köztük egy fermentált kivonatokból álló komplexet (BioFerment 7 Complex), ami antioxidánsokban gazdag, gyulladáscsökkentő, anti-aging tulajdonságokkal bíró elegy, mely  véd az oxidatív és környezeti stresszel szemben is. Egy másik komplex szabad gyököket semlegesítő, bőrnyugtató és hidratáló tulajdonságú összetevőket tartalmaz, továbbá kiemelik még a fermentált árnika kivonatot, mint kulcsösszetevőt, ami a gyártó szerint csökkenti a bőrpirosságot és irritációt.

@hauslabs Wearing this foundation is like giving your skin a big hug 🫶 Triclone Skin Tech Foundation has been @ladygaga’s red carpet + photo shoot foundation for years! Shop it on #HausLabs ♬ original sound - HausLabs

A videók kommentelői szerint Lady Gaga márkája durván alulbecsült. Az alapozó Audrey Hsu videójából jól látszik, milyen jó a fedéssel bír mindenféle primer és korrektor nélkül, mégsem maszkszerű, és úgy tapasztalta, érzékeny bőrét sem irritálta a készítmény. Állaga könnyed, szérumszerű, és láthatóan szép bőrfényt is nyújt.

@dont_look_back_audrey Lady Gaga got bored at slaying the music/film industry and decided to slay the beauty industry for a change #ladygaga #hauslabs #hauslabsfoundation #foundationreview #hauslabstricloneskintech ♬ Lady Gaga(DJ版) - 南辰Music&吉子迈子

Más szerint a La Mer alapozójának tökéletes dupe-ját köszönthetjük a Triclone személyében, ahhoz képest valóban töredék áron.

@mualesandro Here’s the truth on Lady Gaga’s new foundation… #hauslabs #ladygaga #makeup #review #makeupreview #foundation ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey