Krémmánia magazin

A 3D minta az új must have manikűr, neked is kell, ha ezeket a videókat megnézed

Dua Lipa és Megan Thee Stallion csak kettő a hírességek sorából, akik idén felpörgették a 3D manikűrök divatját, melyről az hírlik, 2023-ban a toplistás trendek közé kerül.

3D mintás körmök
Fotók: TikTok/@addiisnails

Az érdeklődés már most is hatalmas, tucatjával kerülnek fel a #3dnails és #3dnailart videók és posztok a TikToktól az Instagramig minden felületre. A merítés amilyen nagy, olyan változatos is, visszafogottság pedig semmiképp sem jellemzi őket.

dua lipa 3 köröm 3dula lipa 3d köröm1dua lipa 3 köröm 2
< >
Dua Lipa metálos 3D manikűrje (Fotó: Instagram)

A virágos-csillámos-strasszos vonal egyértelműen tarol, esetében néha úgy tűnik, nincs dekor, aminek ne lehetne még helyet szorítani a körmökön – pláne, hogy azokra a Kylie Jenner-féle hosszúság a legjellemzőbb.

@esme25sz #transferfoil #nailart #nails#nailsartvideos #nailsvideotutorial #nails💅 #nailsupply #nailscheck #nailsofticktok #nailsoftiktok💅😌 #whitenails #3Dnails #3dnailart #3dnails #3dnailart ♬ sonido original - Karol G

Efféle manikűröket azonban már rengeteg láthattunk, náluk egy fokkal izgalmasabbak azok a rózsás változatok, amiknél egy-egy szirmonként felépített rózsabimbó díszíti a körmöt.

@nailtechsecrets Part 2 - 3D rose tutorial #3drosenails #3dgelrose #3drosesnail #3drosenailart #3drosetutorial ♬ original sound - Ally Evans Nail Artist

A már emlegetett sztárok azonban egészen eltérő irányra mentek rá. Flower power helyett az egyik népszerű változat a japán stílusú, cuki figurás manikűr, cukorka színek tömkelegével.

@anouskaanastasia 13 year old me would of died for these nails 🥹 #nails #nailart #3Dnails #mixandmatchnails #smileynails #pastelnails #nailtechcheck #nailarttutorial #nailartistcheck #nailsalon #fyp #viral ♬ original sound - ANOUSKA ANASTASIA

Ha visszafogottabb nem is, de kétségtelenül más stílus határozza meg a látszólag folyadékcseppek alkotta 3D hatást. Ezt is átlátszó műkörömépítő zselével készítik, amihez gyakori, hogy nem adnak semmilyen színt, vagy csak egy kevés pigmentet, csillámot, hogy a wet look látvány megmaradjon.

@addiisnails Aura + 3d nails #fyp #fypシ #nailtutorial #nailtok #gelx #gelxinspo #gelxnails #3dnails #auranails #longbeachnailtech #ocnailtech #bellflowernailtech #gelxnailtech #nailart #naildesigns ♬ N'y pense plus - Tayc

Innen pedig már csak egy lépés a futurisztikus hatás, akár foszforeszkáló festékkel megtoldva.