Krémmánia magazin

Összegyűjtöttük az ünnepi sminkszettek javát, 3 ezertől 33 ezerig terjed árban a skála

Sminkszettekből az idei ünnepekre sincs hiány, minden magára valamit is adó márka mutatós ajándékobozokkal, díszcsomagolt szépségekkel készül karácsonyra. Találunk köztük gáláns sminkcsodákat, amiktől biztosan elállna a szavunk, ha meglátnánk valamelyiket a fa alatt, és olyan jó áras kincseket is, amiket épp ekkora örömmel fogadnánk – nézzétek meg gyűjteményünket, és rájöttök, miért.

sminkcsomagok karácsonyra

MAC – Indulgent Glow Ajándékszett

Amit mond magáról: A márka ünnepi kollekciójának része a szett, melyben a sminktermék és ecset mellé egy kerek neszesszert is kapunk.

Tartalma: Extra Dimension Skin Finish (Bottomless Brunch árnyalat) púder és 142SES Powder Wing Sminkecset

Ár: 21 900 Ft

L’Oreal x Essie Ajándékszett

Amit mond magáról: Aranyos L’Oréal Paris karácsonyi csomag , amely a Lash Paradise szempillaspirált és a csinos megjelenés befejezéseként egy essie körömlakkot is tartalmaz.

Tartalma: L’Oreal Paris Lash Paradise Szempillaspirál és essie körömlakk 11 Not Just a Pretty árnyalatban

Ár: 5 799 Ft

Nora Beauty Ajándékszett

Amit mond magáról: Minden karácsonyi dobozban Nóri saját kezűleg aláírt kártyáját tették a sminktermékek mellé, valakinek pedig egy meghívót is rejt a díszdoboz, egy személyes találkozásra és közös kávézásra Nórival, a Nekem a Balaton-ban.

Tartalma: Szemhéjpúder Paletta 02 Meleg Színárnyalatban, Szemceruza 02 Brown árnyalatban, Szemöldökceruza 03 Dark Brown árnyalatban, Kompakt Púder 03 Light Tan árnyalatban.

Ár: 12 999 Ft

Ilia The Holiday Eye Set Ajándékszett

Amit mond magáról: Csodás tekintet azonnal, ünnepi szettbe csomagolva minden, ami ehhez szükséges! A limitált kiadású Eye Set a márka díjnyertes szempillaspirálját, folyékony szemhéjtust és különleges krémből púderré változó szemhéjfestéket tartalmazza kétféle árnyalatban és finishben.

Tartalma: Limitless Lash szempillaspirál (teljes kiszerelés), Clean Line folyékony szemhéjtus (Midnight Express árnyalat, teljes kiszerelés), Mini Liquid Powder Chromatic Eye Tint (Mythic árnyalat) és Mini Liquid Powder Matte Eye Tint ( Adobe árnyalat)

Ár: 25 260 Ft

Estée Lauder Glow Szett

Amit mond magáról: Légy elragadó egy pillanat alatt és bűvölj el bárkit megjelenéseddel, mindössze három terméknek a segítségével. Nemcsak az ünnepek fénye ragyogja be a mindennapokat, hanem sugárzó stílusod is!

Tartalma: Futurist Aqua Brilliance Watery Glow Primer (40ml), Pure Color Envy Sculpting Blush Pirosító (Modern Mercury, (16.7g)) és Pure Color Illuminating Shine Sheer Lipstick Ajakrúzs (914 Unpredictable, (1.7g))

Ár: 19 900 Ft

Yves Saint LaurentM ASCARA VOLUME EFFET FAUX
CILS és ROUGE PUR COUTURE THE SLIM AJÁNDÉKSZETT

Amit mond magáról: Az ajándékcsomagban található ikonikus Mascara Volume Effect Faux Cils szempillaspirál műszempilla hatást nyújt igazi luxus érzettel párosítva. A Rouge Pur Couture The Slim egy úttörő, magas fedésű ajakfesték, melyet Tom Pecheux álmodott meg. Az ultra vékony, szögletes rúzs tökéletesen precíz alkalmazást tesz lehetővé, páratlan arany és fekete csomagolásban.

Tartalma: Mascara Volume Effect Faux Cils szempillaspirál, Rouge Pur Couture The Slim ajakrúzs, Libre Eau de Parfum illatminiatűr és YSL Beauty neszesszer.

Ár: 28 520 Ft

Dior Addict Ajándékszett

Amit mond magáról: A Dior Addict sminkszettben találjuk a Lip Glow-t, mely az első Dior-ajakbalzsam, amit 97%-ban természetes eredetű összetevőkből alkottak és cseresznyeolajjal gazdagítottak. Társa a Lip Maximizer, a Dior ajakdúsító szájfénye, amely kombinálja a ragyogást a dúsítással és a kényelemmel.

Tartalma: Dior Addict Lip Glow, 001 Pink árnyalatban és Dior Addict Lip Maximizer, 001 Pink árnyalatban.

Ár: 33 120 Ft

essence merry sweet wishes Sminkecset Ajándékszett

Amint mond magáról: A merry sweet wishes ecset szett elengedhetetlen ahhoz, hogy mindannyian tündököljünk családunkkal, barátainkkal és kollégáinkkal. A készletben található hat ecset ideális a kedvenc sminktermékeink felviteléhez, és tökéletes végeredményt garantál.

Tartalma: essence sminkecsetek 6 méretben

Ár: 3 100 Ft

Avon Glam Makeup Ajándékszett

Amit mond magáról: Az Avon Glam Make-Up ajándékszett a klasszikus és kifinomult stílus kedvelőinek készült.

Tartalma: Avon Unlimited Instant Lift szempillaspirál (Blackest Black), Avon True Super Definition szemhéjtus (Black) és Avon Ultramatt ajakrúzs (Red Supreme).

Ár: 4 699 Ft

Maybelline Ajándékszett

Amit mond magáról: A sminkdoboza márka legkedveltebb szempillaspirálját, a Sky High-t tartalmazza, valamint a szemkörnyék tökéletesítéséhez a dobozban egy Hyper Easy szemhéjtust is
találtok.

Tartalma: Maybelline Sky High szempillaspirál és Maybelline Hyper Easy Szemhéjtus

Ár: 5 299 Ft

Clinique Lash Power Mascara Ajándékszett

 

Amit mond magáról: Az ajándékszettben található szempillaspirál növeli a szempillák hosszúságát. Telt és intenzív színt kölcsönöz, akárcsak a szemhéjceruza, amivel pontosan kirajzolhatjuk a vonalat. Mini szemkörnyékápoló lehetőséget nyújt, hogy kipróbáljuk, miként tudja simítani a vonalakat és finom ráncokat.

Tartalma: All About Eyes Szemkörnyékápoló (5ml), Quickliner for Eyes Intense Chocolate intenzív színű szemhéjceruza (0.14 g) és Lash Power Mascara Long-Wearing Formula Black Onyx hosszabbító szempillaspirál (6 m)

Ár: 10 600 Ft

Revolution Ajándékszett

Amit mond magáról: Ezzel a néhány termékkel létrehozhatod a tökéletes nude csillogást, amire mindenki vágyik, beleértve a műszempillákat, a Satin Kiss rúzst, a Reloaded szemhéjpalettát és még sok mást.

Tartalma: Black szemceruza, Reloaded Understated szemhéjfesték paletta, Chauffeur selyem rúzs, Chauffeur szájkontúrceruza, Black dúsító szempillaspirál és Flutter műszempillák

Ár: 11 190Ft

Pupa Milano Kit Vamp! Ajándékszett

Amit mond magáról: A szettben található szempillaspirál érzéki megjelenést kölcsönöz a pilláknak, a csábítás ellenállhatatlan eszköze egy veszélyesen szexi tekintetért. Dúsít, megemel és ível. Az ajakrúzs lágy és simulékony, de nem zavaró formula mely a páratlan siklást egy hihetetlen kényelemérzettel párosítja. Különleges térfogatnövelő hatóanyaggal, a feltöltött, újrarajzolt és definiált ajkakért.

Tartalma: Vamp! Sexy Lashes szempillaspirál (011 – Sexy Black), Vamp! Lipstick (301 – Intense Red) és egy fekete kézitáska.

Ár: 8 590 Ft