Krémmánia magazin

Keressük a legnagyobb krémmániásokat! Ha szeretsz krémeket tesztelni, ez a felhívás neked szól

A Krémmánia a kezdetek óta rólatok, a kozmetikumok véleményzőiről szól: több tízezer krémről írtátok már meg tapasztalataitokat, amik a közösség minden tagjának kincset érő gondolatok egy-egy új szépségcikk megismeréséhez. Tesztelésben sem vagytok már kispályások, ezért arra gondoltunk, emeljük a tétet.

Időről-időre egy hónapos kihívás elé állítunk egy-egy sikerterméket, hogy lássuk, az ígéretek valóban oly látványosak, mint a reklámokban.

A tesztelők nemcsak bőrgyógyásszal konzultálhatnak, de valódi tesztelési naplót is kapnak, és az eredményeket fotókkal is dokumentáljuk. Izgalmasan hangzik, ugye? Máris mondjuk a részleteket!

Az első termék, amit tesztelésre hívunk a

L’Oreal Paris Revitalift Laser x3 öregedésgátló nappali arcápoló

L'Oreal Paris Revitalift Laser x3 arckrém
L’Oreal Paris Revitalift Laser x3 öregedésgátló nappali arcápoló

Kiket keresünk?

4 Krémmániás felhasználót keresünk, akik elmúltak már 40 évesek, fontos számukra az ápolt megjelenés, ám még keresik, mely készítmények passzolnának leginkább anti-aging rutinjukba.

Mennyi ideig tart a tesztelés?

4 hétig

Hogyan zajlik a tesztelés?

  • A tesztelés kezdetén minden résztvevő bőrgyógyászati konzultáción vesz részt, és az adatfelvételt követően fotó is készül a jelentkezők arcáról több szögből, hogy majd lássuk, milyen lesz a krém hatékonysága.
  • Ezt követően mindenki megkapja az arckrémet, a tesztelési naplót és indulhat a móka! A négy hét alatt fontos, hogy a résztvevők a napló kérdéseire őszintén válaszoljanak, folyamatosan töltsék azt.
  • A tesztelési időszak egy újabb bőrgyógyászati konzultációval zárul, ekkor elkészülnek az “utána” fotók is mindenkiről, valamint egy videó, amiben elmondják őszinte véleményüket a termékről, annak használatáról.

A tesztelés nagy élmény, ám tudjuk, hogy feladatokkal is jár, ezért minden tesztelő 30.000 Ft díjazásban részesül.

A bőrgyógyászati vizsgálat és a fotózás, illetve a videó készítése is Budapesten lesz. Összesen két alkalommal találkozunk, egyszer az induláskor és egyszer a tesztidőszak végén. A jelentkezéskor ezzel kérjük, számoljatok!

Jelentkezési határidő:

2022. december 31.

Jelentkezés módja:

A tesztelőket emailben/telefonon értesítjük.

Tesztelés kezdete:

a kiválasztást követően folyamatosan

Kedvcsinálóként összefoglaltuk, mit érdemes tudni a L’Oreal Paris Revitalift Laser x3 öregedésgátló nappali arcápolóról

Az ígéretek szerint egy tápláló, könnyű krémről van szó, ami gyorsan beszívódik, és a bőrt puhává, mégis feszes érzetűvé varázsolja. Fő hatóanyagai:

  • PRO-RETINOL, ami segít simítani a ráncokat és finomítani a bőrtextúrát
  • HIALURONSAV, ami intenzíven hidratál és nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt
  • C-VITAMIN, ami segít fokozni a bőr ragyogását és láthatóan javítja a bőrtónust

A klinikai eredmények szerint egy hónap alatt is eredményt érhetünk már el a krém segítségével, láthatóan feszesebb, ragyogóbb lesz a bőr. Mi több, már egyhetes rendszeres használat esetén azt ígéri a márka, hogy a homlokráncok és a szem alatti ráncok csökkennek, a szarkalábak halványodnak. Ha ez így van, a tesztelés végére kiderül! 

A kozmetikum szépségnagykövete Eva Longoria színésznő.
A kozmetikum szépségnagykövete Eva Longoria színésznő. (Fotó: L’Oreal)

A krém minden bőrtípus számára megfelelő, érzékeny bőrön is tesztelték. A krémet bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelték, legalább 600 felvitellel.

A hatékonyságot a márka független intézetek által végzett klinikai vagy felhasználói tanulmányok során bizonyítja.