Krémmánia magazin

Top hajlakkok, hogy az ünnepi frizurád bírja, amíg csak szeretnéd

Bármilyen hajat is készítesz magadnak karácsonykor, egy jó hajlakk nem árt ha kéznél van, hogy frizurád bírja a szelet, a ködöt, netalán még a sapkát is. Betonkeményre persze nem kell rögzíteni, de egy-két jól célzott fújással gondoskodhatsz róla, hogy frizurád tartós és mutatós maradjon késő estig.

Zendaya arckép
Fotó: Getty Images

Ehhez mutatjuk a Krémmánia adatbázisának néhány kiválóságát, amik a vélemények alapján tökéletesen teszik a dolgukat.

Taft Power & Fullness Hajlakk

Taft Power & Fullness Hajlakk
Taft Power & Fullness Hajlakk

A Krémmánia legjobbra ítélt hajlakkja, amire eddig a legtöbb vélemény érkezett. Régi motoros a pályán, évek óta gyűjti az elégedett véleményeket, melyek alapján értékelése jelenleg 4,43-on áll. Többen írtátok, hogy az egészen hosszú hajból készült frizurákat is szépen tartja, rögzíti a hullámokat, ám helyes használat mellett nem lesz kopogósan kemény vagy ragacsos tőle a haj, és még az illata is jó.

SCHWARZKOPF SILHOUETTE SUPER HOLD HAJLAKK

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hajlakk
Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hajlakk

Kedveltétek esetében, hogy könnyen kifésülhető a hajból, rugalmas tartása hosszú órákig bírja, és nem teszi ragacsossá a hajszálakat. Gyenge, vékony szálú haj esetén is sokatoknak bevált, illata kellemes, nem fullasztó, mindez értékelésén is meglátszik: ötcsillagos, hibátlan.

L’OREAL ELNETT ILLATMENTES HAJLAKK

L'OREAL ELNETT ILLATMENTES HAJLAKK
L’OREAL ELNETT ILLATMENTES HAJLAKK

Régi nagy kedvenc ő is, a sok-sok értékelés után mégis, még mindig 4,6-os értékelésű, ami nem lehet véletlen. Dicsértétek esetében, hogy természetes hatású marad a frizura, nem tapasztja össze a hajszálakat, nem nehezíti el azokat, mégis szépen tartja a frizurát, majd ha meguntuk, könnyen ki is tudjuk belőle fésülni. Mentes az erős, mű parfümillattól, ami szintén pozitívum lehet egy hajlakk esetén.