Krémmánia magazin

Sydney Sweeney, az Eufória sztárja, új szerepben tündököl

Sydney Sweeney-t kérte fel az Armani a My Way illatok új arcának, az amerikai színésznő és producer a legújabb parfüm, a My Way Parfum kampányban fog debütálni.

Sydney Sweeney, a Giorgio Armani My Way illatok legújabb arca
Sydney Sweeney, a Giorgio Armani My Way illatok legújabb arca

“Amikor új nagykövetet választok, szeretem megfigyelni a személyiségüket, hiszen ez elengedhetetlen az átadni kívánt üzenet közvetítéséhez és a követőtábor megteremtéséhez. Azonnal megragadott Sydney energiája és friss hozzáállása az élethez, ami a közvetlen, őszinte mosolyában is megmutatkozik. Sydney határozott és rendkívül tehetséges, jelenleg az egyik legsokoldalúbb és leginkább magával ragadó fiatal színésznő. Mindezen tulajdonságai tökéletessé teszik a MY WAY szellemiségének megtestesítésére: a nőiesség szabad és mélyreható értelmezésével a középpontban.” – mondta Giorgio Armani.

Sydney Sweeney hozzátette: “Nem is lehetnék boldogabb és büszkébb, hogy az Armani beauty-t
képviselhetem. A márka legfontosabb értékei közé tartozik a belső szépség kiemelése, emellett kiváló minőségű termékeket kínál, hogy mindenki a legönazonosabb énjét hozhassa ki magából. A My Way egy igazán friss illat, amely tökéletesen megjeleníti a személyiségem egy részét, melyet így megoszthatok másokkal.”

Sydney Sweeney, a Giorgio Armani My Way illatok legújabb arca
Sydney Sweeney, a Giorgio Armani My Way illatok legújabb arca

Sydney Sweeney gyorsan Hollywood egyik feltörekvő csillagává vált. Világszerte elismerik tehetségét, legtöbben pedig a 2019-ben debütált, és most a harmadik évadába lépő Eufória című HBO drámasorozatból ismerhetik, melyben Cassie Howard karakterét alakítja. 2022-ben Sydney Sweeney felkerült a TIME100 listájára, melyben azokat a személyeket sorakoztatják fel, akik tevékenységükkel formálják a jövőt és meghatározzák a jövő generációinak vezetőit.

A Dario Catellani olasz fotós és Jonas Lindstroem német rendező által megörökített új My Way kampány az ismeretlen horizontok felfedezésére és saját utunk megtalálására invitál, emellett lehetővé teszi a néző számára, hogy Sydney szemén keresztül tapasztalja meg a világot. A film a Giorgio Armani nőiességről új vízióját mutatja be, amely egyszerre mélyreható és szabadszellemű.

Giorgio Armani My Way Parfum
Újdonság: Giorgio Armani My Way Parfum

Sydney Sweeney a My Way illatok mellett a Giorgio Armani sminkek arcaként is feltűnik majd. Új szerepén keresztül így olyan hírességek oldalán csatlakozik az Armani beauty csapatához, mint Cate Blanchett, Thessa Thompson, Zhong Chuxi, Adria Arjona, Alice Pagani és Greta Ferro színésznők; Regé-Jean Page, Jackson Yee és Nicholas Hoult színészek, valamint Palvin Barbara, Madisin Rian és Valentina Sampaio modellek – akik közt mindenki a saját maga módján testesíti meg a Giorgio Armani szépségről alkotott vízióját.