Krémmánia magazin

Nicola Peltz Beckham szülinapi manikűrje lesz a januári kedvenced

A színésznő manikűröse tette közzé a fotót az álomszép körömdíszítésről, melyet Nicola Peltz Beckham a 28. születésnapjára készíttetett.

Fotók: Getty Images és Instagram/Tom Bachik

A jegesen tündöklő, ombre hatású manikűr gyönyörűen mutat a színésznő tökéletesen ívelt körmein, egyszerre elegáns, színeiben visszafogott, mégis ünnepi és különleges. Passzol az évszakhoz, bár szerintünk esküvői manikűrként is abszolút helytállna. Igaz, lehet, hogy ezt Nicola eljegyzési gyűrűjének látványa is mondatja velünk.

A jeles napról természetesen férje, Brooklyn Beckham sem feledkezett el, cuki videót posztolt az alábbi megható szavakkal: „Attól a pillanattól fogva, hogy megláttalak, úgy gondoltam, te vagy a legcsodálatosabb lány, akit valaha láttam és azóta is csak azon tűnődöm, hogy sikerült, hogy az enyém lettél xx nagyon-nagyon szeretlek bébi és remélem, fantasztikus ez a napod, mert megérdemled.”

Nicola manikűröse, Tom Bachik egyébiránt hóvihar manikűrnek keresztelte alkotását, amihez Mia Secret termékeket használt. Ha tetszik a jegesen fénylő manikűr, mutatunk néhány körömlakkot, melyekkel hasonló hatást érhetsz el.

essie körömlakk – all daisy long árnyalat, essence Gel körömlakk – 02 árnyalat, Sally Hansen It Takes Two körömlakk – 900 get mood árnyalat, Sally Hansen Miracle Gel körömlakk – 898 Magic Mirror