Krémmánia magazin

MAC Hyper Real – arcápolókkal bővített a MAC, teljes rutint is összeállíthatsz az újdonságokkal

Vadiúj arcápolási vonalat mutatott be a MAC, a termékcsaládban megtalálni mindent, ami egy jó alap rutinhoz szükséges lehet. Mutatjuk az újdonságokat, és azt is megtudhatjátok, mit várhattok a MAC Hyper Real kozmetikumoktól.

új mac kozmetikumok

A Hyper Real bőrápolókat a japán babarózsa kivonat teszi különlegessé, amely kiegyenlíti a bőrtónust, láthatóan javítja a bőr állapotát, és idővel ragyogóvá válik, hogy egészséges megjelenésű, természetes, ragyogó bőrt biztosítson.

MAC Hyper Real kozmetikumok
MAC Hyper Real kozmetikumok

MAC Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil

Az arctisztító olaj gyengéd, de mégis hatásos sminkeltávolítást ígér, a makacs sminket, szennyeződéseket és a mikroporrészecskéket is képet fellazítani a bőrön, így könnyen lemoshatjuk azokat. Túltisztítástól azonban nem kell tartani, fenntartja a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát. Könnyed állagú, lemosáskor a vízzel keveredve tejszerűvé válik, azzal egyszerűen eltávolítható, olajos, ragacsos érzetet nem hagy maga után.

A japán bazsarózsa kivonat mellett jojoba- és napraforgómag-olajat és E-vitamint is tartalmaz, nem komedogén. Érzékeny bőrre és a szemre is biztonságos. Két méretben érhető el, a normál mellett egy kisebb, utazó kiszerelés is kapható.

MAC Hyper Real Serumizer

A szérumot úgy tervezték, hogy sminkkel és anélkül is használható legyen. Szérum és hidratáló krém keverékéről van szó, mely kiegyensúlyozza, újratexturálja és megerősíti a bőr védőrétegét, ragyogóvá és bársonyosan puhává teszi azt.

Leírása szerint a formula ereje a Pro-4 Power Infusion Matrix™ összetevőben rejlik, amely japán bazsarózsa kivonatot, bőrszépítő niacinamidot, hidratáló és feltöltő hialuronsavat és helyreállításért felelős keramidokat tartalmaz, amelyekkel azonnali és hosszú távú eredmény érhető el. Antioxidáns védelmet nyújt a szennyeződés és a kék fény ellen, segít szabályozni a túlzott olajtermelődés.

Emellett rendkívül finom, fényeloszlató részecskékkel dúsították a formulát, amik kifinomultan növelik a bőr egészséges fényét. Minden bőrtónus számára megfelelő, nem olajosodik és nem pereg le, a könnyű, lélegző textúrája azonnal beszívódik, és az ígéretek szerint a sminket is sokáig frissen tartja.

MAC Hyper Real Skincanvas Balm

Intenzíven hidratáló krém, mely az ígéretek szerint erősíti a bőr védőrétegét, azonnal és hosszú távon egyaránt simítja a bőrt, továbbá megelőzi a látható irritációt. Könnyű, gyorsan beszívódó formulájú, bőrnyugtató hatású, ereje ennek a készítménynek is a Pro-4 Power Infusion Matrix™ összetevőben rejlik. Ezenkívül a mangó- és avokádóvaj tartalma hozzájárul, hogy a bőr puhábbnak, kondicionáltabbnak érződjön. Könnyed állagú, segíti a sminket is frissebben tartani. Fényvédőt nem tartalmaz.

MAC Hyper 001 Real Serum + Moisturizer Brush

Aki igényli, az külön, a termékcsaládhoz kialakított ecsetet is megtalál a kollekcióban, mely speciálisan a bőrápolási termékek felvitelét segítheti. A kupola alakú, ferde végű ecset sima, selymes és tömött szálakkal rendelkezik, amely a precíz alkalmazás és a beszívódás érdekében szinte körülöleli a bőrt.