Krémmánia magazin

Gyerekeknek készített sminkkollekciót a Zara

Szuper élénk színek, bőrbarát formulák, és a pici kezekbe illő méretek jellemzik a Zara új, Mini Artists sminkkollekcióját, amit célzottan a gyerekeknek szánnak.

Az újdonságok félúton vannak a hagyományos sminktermékek és az arcfestésre szánt termékek közt: találunk stick formájú, univerzálisan használható sminkceruzákat, csillámos zseléket tégelyben, vízfestékre hasonlító sminkpalettákat, és a játékos jelleget fokozó festőpalettát.

A kollekció része még néhány kis méretű sminkecset, amik olyan jópofák, hogy utazóecsetnek felnőtt használatra is el tudjuk őket képzelni, arcsminkekhez. Apropó arcsminkek: része a szettnek egy sablonkészlet, mellyel mókás mintákat tud az aprónép magára festeni.

A körömlakkok vízbázisúak, így bármikor, könnyen lemoshatók a körmökről egy egyszerű kézmosással.

A kollekció pozitívuma, hogy nem a felnőtt sminktermékeket dizájnját akarják másolni, sokkal inkább a rajzeszközök esztétikumából építkeznek, jó adag minimalizmussal nyakon öntve. Az összetevőket nézve megnyugtató, hogy kétes összetevőket nem tartalmaznak, a sminktermékek mindegyike EU-s országból származik, csak a kiegészítők, amiket Kínában gyártatnak.

Az árak 1 995Ft-tól kezdődnek, a sminkpaletta 2 995Ft, a legdrágább szett 11 995 Ft.