Krémmánia magazin

Újdonság: L’Oréal Paris Elseve Bond Repair hajápolók

Szörnyű állapotban lehet az emberiség haja, nem győzik a márkák piacra dobni regeneráló, belső hajkötéseket helyrehozó termékcsaládjaikat. A „plex” vonal legújabb tagjai a L’Oréal Paris Elseve Bond Repair hajápolók, amik esetén szerencsére nem bonyolították soklépésesre a hajkúrát: három újdonság vár ránk a drogériák polcain.

loreal elseve hajápolók

Miért lehet szükség plex termékekre?

A haj több millió kötésből áll, amelyek tartást és erőt adnak neki. Amikor ezek a kifésülések, a kiszőkítés, a hő és a hajfestések miatt eltörnek, a haj gyengévé és igénybevetté válhat. A haj szöszös hatású lesz, sprőd, a hajvégek töredezhetnek és a haj hidratáltsága is romik. Ezeket a kötéseket a L’Orealnál a citromsav erejével erősítik meg, a márka ígérete szerint a készítményektől a haj megerősödik, segítenek regenerálni a belső hajkötéseket, a haj töredezése csökken és a haj fényessége nő.

L’Oréal Paris Elseve Bond Repair Sampon Előtti Ápoló

A háromlépéses hajápolás első tagja a L’Oréal Paris Elseve Bond Repair Sampon Előtti Ápoló, ami egy intenzív, kiöblítendő ápoló, nedves hajra kell felvinni a fejbőrtől a hajvégekig, amíg a hajat teljesen át nem itatja. Hatóideje öt perc, leöblítés után következhet a sampon. Hogy pontosan mit várhatsz a sampon előtti készítményektől, arról ebben a cikkünkben olvashatsz.

Esetünkben a L’Oréal Paris Elseve Bond Repair Sampon a következő lépés a hajápolásban, ami a Bond Repair Complex néven hirdetett összetevő együttesből 5%-ot tartalmaz. Az elsősampon egyébként 12%-ot, a balzsam pedig egy picit kevesebbet, 10%-ot tartalmaz a citromsavas komplexből, ezt L’Oréal Paris Elseve Bond Repair Balzsam néven találjuk meg az üzletekben. Szokásos módon a hajhosszra és hajvégekre kell felvinni, hatóideje mindössze három perc.

L’Oréal Paris Elseve Bond Repair Balzsam
L’Oréal Paris Elseve Bond Repair Balzsam