Krémmánia magazin

Megújult a Krémmánián legtöbbet véleményezett The Ordinary arckrém

Jó pár bőrápolója van a The Ordinary-nak, amikre dőlnek a vélemények a Krémmánián, ám mind közül kiemelkedik a The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA arckrém, amit ezentúl ceramidokkal tudbózott formulával érünk el. Részben a megnevezése is változik, ezentúl The Ordinary Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides néven keressétek.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides
The Ordinary Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides

Az új formula állítólag négyszer több hidratáló emollienst és kétszer több humektáns összetevőt tartalmaz mint a korábbi változat, amivel így a márka saját bevallása szerint annak leggazdagabb hidratáló krémévé lépett elő.

A bőrazonos NMF-ek, vagyis természetes hidratáló elemek mellett a The Ordinary Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides krémben megtalálhatók phytoceramidok (vagyis növényi eredetű ceramidok) és bőrazonos lipidek is, melyeknek köszönhetően a bőr hidratálabbá válik, csökken a vízhiányos, illetve száraz bőrállapot és a komponensek a bőrbarriert is erősítik.

A krém bemutatkozója szerint állaga lágy, könnyen terül a bőrön, és alkalmanként egy borsónyi mennyiség elegendő belőle a teljes arc hidratálásához. A magasabb hatóanyaghoz magasabb ár is kapcsolódik, míg elődjént 5000 forint körüli áron vásárolhattuk meg, az újdonság 24,10 eurós, azaz körülbelül 9000 forint áron debütált. Elődje 899 értékelést és 4,35-ös átlagos értéket gyűjtött össze megjelenése óta, kíváncsian várjuk, ceramidokkal a felpumpált nagytestvér miként debütál majd a Krémmánia oldalán.