Krémmánia magazin

Ezt a rúzs használta Zendaya legutóbb a vörös szőnyegen

Zendaya a NAACP Díjátadón mindenkit elkápráztatott rafinált szabású Versace ruhájában, ám nemcsak öltözéke volt az, aminek híre szélsebesen körbejárt a neten. Sminkje is rengeteg elismerést kapott, különösen a sötétebb árnyalattal kontúrozott ajkai, melyről most eláruljuk, milyen sminktermékekkel készült.

zendaya sminkje
Fotó: L’Oreal

A Lancôme nagyköveteként talán nem nagy meglepetés, hogy az ominózus sminket a márka termékeivel készítették Zendaya számára, sminkmestere Raoúl Alejandre volt.

Sminkje persze nemcsak rúzsból állt, úgy tudni, alapozóként a Lancôme Teint Idole Ultra Wear 24H Long Lastingalapozót használták, mégpedig annak 430-as árnyalatát, majd erre vitte fel a sminkmester a Lancôme Teint Idôle Ultra Wear Foundation Stick alapozót (460-as árnyalatban) az arccsontok kontúrozásához. Ezt követően lágyan eldolgozott még egy keveset a Lancôme Star Bronzer bronzosítóból (05 Golden árnyalat).

A sminkesteri ajánlás szerint ha a szem alatt és/vagy a T-vonalon szükségesnek érezzük, a Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Overkorrektort használjuk a megfelelő árnyalatban a még egyenletesebb bőrszínért.

Az arcsmink itt még nem ért egyébként véget, utolsó lépésben az orcákra a Lancôme Blush Subtil Blushing Trésor pirosítóból tettek fel Zendayának, egész pontosan a 351-es árnyalatból.

A szemsmink elkészítéséhez a Lancôme Brow Define Pencil 10-es árnyalatával igazították ki az énekes-színésznő szemöldökét. A szemhéjra a Lancôme Hypnôse 5-ös színű szemhéjfesték paletta Nude Sculptural változatából vitték fel a legvilágosabb árnyalatot a teljes szemhéjra, majd ezt mléyítették a paletta sötétebb, barnás színeivel. A tusvonalhoz a felső szempillasor mentén a Lancôme Idôle Liner 01 Glossy Black árnyalatát haszánlták, végül nem maradhatott el a pillák színezéséhez a Lancôme Lash Idôle szemillaspirál sem.

És akkor jöjjenek az ajkak! A kontúrozáshoz nem mást, mint a Lancôme Le Crayon kontúrceruza Caramel árnyalatát használták, míg a színezéshez a Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte rúzs 274-es, French Tea árnyalatát.