Krémmánia magazin

3 parfüm, ami csábító, új illatváltozattal köszönti a tavaszt

Számos márka időzítette a tavasz kezdetére újdonságai bemutatását, ennek részeként köszönhetjük e három új parfümöt is, melyek népszerű pillérillatok friss újdonságaiként látták meg a napvilágot. Csábító virágjegyek határozzák meg őket, az íriszt, az ylang ylangot és a magnóliát is ott találjuk az izgalmas parfümcsokrokban.

illatújdonságok 2023 tavasz

Lancôme La vie est belle Iris Absolu

Lancôme La vie est belle Iris Absolu
Lancôme La vie est belle Iris Absolu

A La vie est belle legújabb változatában az írisz állítólag minden eddiginél koncentráltabb formában jelenik meg, és természetesen a parfüm üvege is eltérő: kristályosan csillogó ívek díszítik az ikonikus formát.  Az illat csak úgy ontja magából a boldogság érzését, köszönhetően annak, ahogy a fügeakkord és a feketeribizli lédús illatai keverednek az arab jázmin és az írisz eszenciákkal, amelyet a pacsuli mély jegyei és egy gourmand akkord egészít ki.

Carolina Herrera Good Girl Blush

Carolina Herrera Good Girl Blush
Carolina Herrera Good Girl Blush

A Good Girl illatból tavaszra egy izgalmas vaníliás, finoman púderes parfümváltozat jelent meg, mely kompozíciót az ylang ylang abszolút tesz izgalmassá. A virágillat e változata jóval mélyebb, érzékibb, szépen passzol hozzá a babarózsa tökéletesen virágos illatjegye. A parfümkészítők számára az illat középpontjában álló ylang ylang, a fehér jázmin természetes továbbgondolása volt, amely rendkívül fontos szerepet játszott az eredeti Good Girl-ben. Az ikonikus Good Girl tűsarkú látványra ezúttal pasztell rózsaszín külsőt és fényes arany sarkat kapott.

Estée Lauder Beautiful Magnolia L’Eau

Estée Lauder Beautiful Magnolia L'Eau
Estée Lauder Beautiful Magnolia L’Eau
Az új Beautiful Magnolia L’Eau a Dare to Love történet utolsó fejezete. Virágos pézsmaillat, mely egy nagyszerű szerelmi történetet örökít meg az elejétől a végéig, merészen álmodva az életre szóló szerelemről. A levendula, a vízi lótusz és a vízi menta szignifikáns illatjegyei légies virágillatokkal párosulnak, hogy fokozzák az ikonikus magnólia virág friss illatát. A háttérben a pézsmaillat ragyogása a borostyánnal és a cédrusfával keveredve krémes melegség nyomát hagyja maga után. A mámorító frissességet árasztó illat merész és érzéki karaktert hordoz.