Krémmánia magazin

Sminktermékek, amiket többféle módon is használhatsz

Egy sminktermék nemcsak attól lehet multifunkciós, hogy ráírják, számos készítmény alkalmas rá, hogy rendeltetésén felül másként is kihasználjuk csodás árnyalatát, vagány finishét. Közülük gyűjtöttünk össze néhányat Tik Tok videóban, mutatjuk őket itt is.

Fotó: Getty Images

A szemöldökformázó pomádék tökéletesen alkalmasak rá, hogy tusvonal meghúzásához, cicaszemkészítéshez is használjuk őket. Akár ugyanazzal a lapos, ferde fejű sminkecsettel, amit a szemöldökünk ívének elkészítéséhez is használunk.

A Krémmánia legnépszerűbb szemöldökformázó pomádéi: ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW POMADE, NYX PROFESSIONAL MAKEUP TAME & FRAME BROW POMADE, MAYBELLINE TATTOO BROW LASTING COLOR POMADE

Nagyon divatosak mostanság a monokróm sminkek, vagyis azok, amiknél a teljes makeup egy árnyalatból épül fel. Hétköznapi sminkekhez például szuper választások, melyekhez teljesen felesleges a drogériában hosszú perceket eltölteni a sminkes állvány előtt, hogy bronzosítónkhoz, pirosítónkhoz passzoló árnyalatú szemfestéket találjunk (vagy fordítva). Egész egyszerűen vigyünk fel szemhéjunkra is az arcsminkhez használt púderes kozmetikumból.

A Krémmánia legnépszerűbb arcárnyalói: PHYSICIANS FORMULA MURUMURU BUTTER BRONZER, BOURJOIS LITTLE ROUND POT BLUSH PIROSÍTÓ, ALVERDE ARCPIROSÍTÓ

Nagyanyáink is ismerték már a trükköt, és nekünk sem érdemes megfeledkezni róla: a rúzs tökéletesen alkalmas az orcák pirosítására is. Krémes pirosítóként használva ráadásul finom bőrfényt is kapunk, miközben szuperül néz ki, ha a rúzs és pirosító színe tökéletes összhangban van egymással. A rúzst eldolgozhatjuk az orcákon ujjainkkal vagy sminkecset segítségével is.

A Krémmánia legnépszerűbb rúzsai: MAC RÚZS, RIMMEL LASTING FINISH AJAKRÚZS, MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL RÚZS

Extra tipp: a nude és barnás rúzsok hasonlóképp beválhatnak bronzosítóként is.

@kremmania Multifunkciós sminkek 🤩🎨 #krémmánia #fy #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #smink #sminktips #sminktippek ♬ Morning routine / chill hiphop(944898) - U.Z.Y.