Krémmánia magazin

Újdonság: Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serums

Koncentrált szérumok jelentek meg a Kiehl’s kínálatában, a minimalista formulájú újdonságok közt találunk glikolsavasat, valamint hatásos mennyiségű niacinamidot és hialuronsavat tartalmazót is.

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamiddal

A készítmény érthető módon az olajminimalizálást tűzte ki célul, fő hatóanyagával, a niacinamiddal a szérum segít eltávolítani a felesleges faggyút, nyugtatja a bőrt és minimalizálja a látható bőrpírt. Segít csökkenti a tökéletlenségek megjelenését, így a bőr az ígéretek szerint csillogásmentesebb és egészségesebb megjelenésű lesz.

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 1,5% Hialuronsavval

A hidratáló hatású szérum fő összetevője a hialuronsav, melynek segítségével a készítmény táplált és rugalmas érzetet kölcsönöz a bőrnek. A 1,5%-os mennyiség már intenzív hidratálást biztosít, esti rutinba ágyazva minden korosztály számára előnyös lehet egy hialuronsavas szérum használata.

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 9,8% Glikolsavval

A glikolsavval formulázott szérum hatékonyan hámlasztja az elhalt hámsejteket, hogy újabb, ragyogóbb és egyenletesebb megjelenésű bőrt varázsoljon. A benne található glikolsav mennyisége már pár hét után látványos változást hozhat, a bőr textúrája finomabbá, ragyogóbb megjelenésűvé válhat.

Különböző bőrproblémákra persze kombinálva is alkalmazhatjuk a szérumokat, például:

  • érdes felületű bőrre használjuk a Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 9,8% Glikolsavval és a Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 1,5% Hialuronsavval szérumokat, hogy simább érzetű legyen a bőr.
  • zsíros, bőrhibákra hajlamos bőrre először vigyük fel arctisztítást követően a Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 9,8% Glikolsavval készítményt, majd következhet a Kiehl’s Ultra Pure
    High-Potency Serum 5% Niacinamiddal.
  • kombinált bőrre a Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamiddal és a Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 1,5% Hialuronsavval kettőse válhat be. Bár hozzátennénk, a glikolsavas szérum is igen csábító, érdemes azt a hialuronsavval felváltva is használni.