Krémmánia magazin

Szintet lépett a FOREO, a FAQ Swiss készülékek otthoni LED-fény terápiát kínálnak

Nagy dobással készült a tavaszra a FOREO, elindította FAQ™ Swiss almárkáját, melynek termékei az otthoni LED-fény terápiát kínálják arcbőrünknek – luxus szinten.

FAQ 202 LED maszk
FAQ 202 LED maszk

A FAQ™ Swiss az anti-aging szakértője kíván lenni, amely a svájci know-how-t kombinálja a luxussal, míg a FOREO készülékei a mindennapi bőrápolási rutint segítik.

“Régebben azt mondták, hogy a legjobb bőrfiatalító eredmények eléréséhez szakemberhez kell fordulnunk. A FAQ™ Swiss-nél úgy döntöttünk, hogy mi leszünk azok, akik megdöntik ezt a tévhitet, világszerte, mindenki számára elérhetővé tesszük a professzionális öregedésgátló kezeléseket. Végső soron lehetővé tesszük, hogy az otthon kényelméből bárki magabiztosan használhassa ezeket a technológiákat. Több mint hét évet töltöttem olyan termékek kifejlesztésével, amelyek megoldást jelentenek a különböző bőröregedési problémákra. Most bemutatjuk a FAQ 100 és FAQ 200 kollekciót és még számos innovációt.” – mondta a FOREO & FAQ Swiss alapítója, Filip Sedic.

Szépségtrendek LED fény alatt

A LED-technológiával működő arcmaszkok globális piaca 2030-ig előreláthatólag 11,9%-kal növekszik majd a jelenlegi 238,1 millió dolláros értékről. Érthető, hogy a FOREO tökéletesnek látta az időt, hogy bevezesse a FAQ™ Swiss készülékeket. A fényterápiás eszközök más mérések alapján is egyre elterjedtebbek a piacon, például az Amazon keresési trendjeiből is egyértelműen kiolvasható a fokozott érdeklődés. A Jungle Scout Amazon jelentése szerint az elmúlt 3 évben 95%-kal többen kerestek rá a ‘LED therapy’ kulcsszóra az Egyesült Államokban, míg globálisan 77% körüli volt a növekedés.

FAQ 201 LED maszk
FAQ 201 LED maszk

Ezt érdemes tudni a FAQ™ 200 kollekcióról

A FAQ 200 kollekció a LED arcmaszkok teljesen új generációját hozza el, amely ultrakönnyű és rendkívül higiénikus, ráadásul állati mutatós, leírása szerint intelligens svájci dizájnnal párosul.

A FAQ 202 maszk, a svájci márka kollekciójának zászlóshajója, tökéletes megoldás lehet azok számára, akik magasabb szintre szeretnék emelni bőrápolási rutinjukat. A klinikai LED-fény terápiát használó FAQ 202 nyolc különböző hullámhosszú LED-fényt (vörös, kék, zöld, narancssárga, lila, cián, sárga), továbbá NIR fényt használ, hogy célzott kezelésekkel harcoljon az öregedés jelei és más bőrproblémák ellen.

A maszk 600 fénypontja másodpercenként 1000 LED-impulzust bocsát ki, a terápiás LED-fény az arc teljes egészét lefedi. A maszk gyengéden felmelegíti a bőrt, hogy átmenetileg kitágítsa a pórusokat, és a LED-fény is hatékonyabban tud behatolni a bőrbe. Az okos arcmaszk alkalmazással is irányítható, mely számos előre beprogramozott kezelést kínál.

FAQ 202

Egyszerűbb változata, a FAQ 201-es vörös, zöld és kék LED-fényeket bocsát ki, amik segítik élénkebbé tenni a bőrszínt és segítik a pattik, bőrpirossággal járó bőrproblémák enyhítését. Ez a maszk is 600 fényponttal dolgozik, melyek a kialakításnak köszönhetően egyenletes fényt biztosítanak a bőrnek.

A svájci innovatív maszkok vezeték nélkül működnek, szemnyílással és csúszásmentes fejpánttal rendelkeznek, amely a helyén tartják a maszkot, így kezelés közben is biztosított a szabad mozgás. Mindkét modell, – FAQ 201, FAQ 202 – flexi-fit szilikonból készült, amely tökéletesen illeszkedik az arc körvonalaihoz, egyenletes fényt biztosítva az arc minden területén. A készülékek vízállók, így tisztításuk is egyszerű.

FAQ 201

A luxus kezelést ígérő készülékeknek az áruk is ehhez mérten lett kialakítva, a FAQ 201-es 529 eurós, a FAQ 202-es 839 eurós árral debütáltak a márka oldalán.

A kistestvérek: FAQ™ 100 készülékek

A kollekció részeként jelentek meg a FAQ 100 készülékek is, amelyek a piacon elérhető leginkább személyre szabható fiatalító kezeléseket ígérik használóinak. A FAQ 100 a világ legbiztonságosabb EMS és RF készüléke, amely a FAQ 202 maszkkal kombinálva teljes körű kezelést nyújt az arcbőr állapotának helyreállításáért.

Három készülék jelent meg, az “egyszerűbb” a FAQ 101, ami a rádiófrekvenciás (RF) és a LED-fényterápia kombinált erejét biztosítja a kollagéntermelés felgyorsítása érdekében. A FAQ 102 ezzel szemben az elektromos izomstimuláció (EMS), a rádiófrekvenciás (RF) és a LED-terápia kombinált erejét használja, segít feszesíteni és revitalizálni az öregedő bőrt.

FAQ 101

Az EMS annyit tesz, hogy alacsony feszültségű elektromos stimulációt használ a készülék, amely sejtszinten tükrözi a test saját elektromos áramait, hogy így tonizálja az arcizmokat, lágyítsa a durva vonalakat és megőrizze a feszes, fiatalos megjelenést. A POWER-RF pedig egy nem invazív technológia, amely alacsony energiájú hullámokat használ a mély bőrréteg felmelegítésére, serkenti a kollagéntermelést, hogy láthatóan feszesítse és segítse eltüntetni a ráncokat az azonnali formás sima és kontúros megjelenésért.

A készülékek rendelkeznek T-Sonic pulzálással is, ami gyengéden masszíroz, ellazítja az arcizmok feszültségét, segít simítani a finom ráncokat, csökkenteni a puffadást, valamint javítja a véráramlást és a bőrápoló felszívódását is.

A készülékek által kibocsátott pulzáló LED-fény képes mélyre behatolni a bőrbe, hogy segítse a bőrkép javulását, legyen szó pigmentációról, finom vonalakról, vagy pattanásokról, rosaceáról, pókvénáról, és maximálisan segíti a bőrfiatalító kezeléshez.

FAQ 102

Áruk a maszkokhoz képest alacsonyabb, ám még így is összhangban van a luxus érzéssel: itthon a FAQ 101-es induló ára 178 250 Forint, míg a nagytestvér FAQ 102-es 269 660 Forintba kerül. Persze mindent lehet fokozni, létezik egy FAQ 103-as modell is, amit 0.25 karátos gyémántok díszítenek, tudásban pedig hoz mindent, amit a 102-es. Ára 1429 euró.

FAQ 103